• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ στην παρέλαση των Ducatisti στο World Ducati Week
Νέα Αγοράς 23/07/2022 - 19:51
  • Μαζική συμμετοχή στην πίστα του Misano την πρώτη ημέρα

  • Η μέρα ολοκληρώθηκε με την παρέλαση πολλών χιλιομέτρων στην Riviera και το πάρτυ με τον Benny Benassi

     

Χιλιάδες Ducati που ξεπερνούσαν τα 4.5 χλμ της πίστας και στο δρόμο άυξησαν ακόμη περισσότερο το μήκος της ατέλειωτης ουράς που δημιουργήθηκε από αυτή τη συμβολική στιγμή για το World Ducati Week 2022. Το “Big Red Snake” (το μεγάλο κόκκινο φίδι), ακολουθώντας το σλόγκαν της εκδήλωσης "Let’s Ride as One" (ας οδηγήσουμε σαν ένας), έφτασε στην ακτή Samsara Beach στο Riccione και ακολούθησε ένα πάρτυ με τη μουσική του διάσημου Ιταλού DJ Benny Benassi.

Η πρώτη ημέρα έτσι επιβεβαίωσε το πνεύμα του World Ducati Week, μιας μοναδικής εκδήλωσης για κάθε τύπο μοτοσυκλετιστικού κονού που μπορεί να συνδυάσει το πάθος για τους δύο τροχούς με την απευθείας επαφή με την Ducati και τους Ducatisti που κατάκλυσαν το WDW paddock.
Εκατοντάδες από αυτούς μπήκαν στην πίστα με τις μοτοσυκλέτες τους, ενώ κάποιοι οδήγησαν και τη νέα Panigale V4. Όσοι ήθελαν ρύθμισαν τη μοτοσυκλέτα τους με τη βοήθεια των μηχανικών της Ducati, ενώ αρκετοί συνοδήγησαν σε Lamborghini και Audi, με επαγγελματίες οδηγούς στο τιμόνι.  

Οι τοπικές αρχές βοήθησαν σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, με την αστυνομία να δίνει όλο το δυναμικό της στη ρύθμιση της κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ εκτός από τους Carabinieri, οι Δήμοι των Riccione, Misano Adriatico και Cattolica, βοήθησαν μια εκδήλωση που γέμισε τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και έδωσε ζωή στα μαγαζιά όλης της περιοχής.

To τεράστιο "κόκκινο φίδι" που ξεπέρασε το μήκος της πίστας!
To τεράστιο "κόκκινο φίδι" που ξεπέρασε το μήκος της πίστας!
Ένα γύρο τιμής έκαναν χθες όλοι οι οδηγοί που θα αγωνιζόταν στο Race of Champions
Ένα γύρο τιμής έκαναν χθες όλοι οι οδηγοί που θα αγωνιζόταν στο Race of Champions

Επόμενο άρθρο »

Shoei X-Spirit 3 Kujaku TC-5

« Προηγούμενο άρθρο

To World Ducati Week ξεκίνησε εντυπωσιακά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα