• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To World Ducati Week ξεκίνησε εντυπωσιακά
Πολλές χιλιάδες Ducati από όλο τον κόσμο στο Misano
Νέα Αγοράς 23/07/2022 - 12:14

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

* Μετά από 4 χρόνια το 11ο World Ducati Week καλοσόρισε του οπαδούς της μάρκας ποτ ήρθαν από όλον τον κόσμο. 

* Claudio Domenicali, Ducati CEO: “Είναι εκπληκτικό το να βλέπεις όλους αυτούς τους ενθουσιασμένους μοτοσυκλετιστές να φθάνουν στο Misano για να γιορτάσουν μαζί μας την επιστροφή του World Ducati Week, που είναι μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση”. 

Οι πύλες του Misano World Circuit "Marco Simoncelli" άνοιξαν χθες το πρωί στις 8, για να μπουν οι πρώτοι Ducatisti που ήδη περίμεναν μπροστά στην είσοδο. 

Claudio Domenicali, Ducati CEO:"Το World Ducati Week, είναι μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση που συδυάζει τις δύο ψυχές της Ducati: την τεχνολογική που προχοράει την πρωτοπορία και την απόδοση και αυτής της “συγγένειας” που προωθεί τη χαρά του να είμαστε μαζί και να διασκεδάζουμε. Για αυτήν την 11η φορά υπάρχουν πολλές εμπειρίες για τους Ducatisti, από τον κλειστό χώρο για ένα νέο μοντέλο του 2023, μέχρι την Ducati MotoE που θα τρέχει στο πρωτάθλημα από του χρόνου. Επίσης φέραμε ένα μέρος του Borgo Panigale στην πίστα, με την εμπειρία που είναι αφιερωμένη στο Centro Stile που δείχνει το πως διαμορφώνονται οι Ducati από το πρώτο βήμα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω μέρος στην παρέλαση προς το Riccione το βράδυ. Είναι πάντα μια στιγμή που με κάνει να ασιθάνομαι περισσότερο μέρος της μεγάλης οικογένειας της Ducati και προφανώς προσβλέπω στο να δω τον Lenovo Race of Champions αύριο”, είπε μεταξύ άλλων, στα οποία μίλησε και για το μέλλον των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, λέγοντας ότι το πρωτότυπο είναι στη σωστή κατεύθυνση, ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι το βάρος των μπαταριών και ότι ίσως σε 15 χρόνια μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι ταχύτερη από αυτές του MotoGP!

Οι Panigale V4S με τις οποίες θα γίνει ο Αγώνας Race Of Champions
Οι Panigale V4S με τις οποίες θα γίνει ο Αγώνας Race Of Champions

Οι Bagnaia, Miller, Bautista & Rinaldi που ανέβηκαν στην σκηνή μαζί του, μίλησαν για την εμπειρία του να είναι μέλη της οικογένειας Ducati και έδωσαν υποσχέσεις για τον Αγώνα μεταξύ τους, με φαβορί τους Rinaldi, Bagnaia & Bezzechi.

Επίσης 88 Πρόεδροι των Ducati Official Clubs από όλον τον κόσμο έδωσαν το παρόν και θα κάνουν ένα World President Meeting.  

Στο χώρο Adventure area, οι οπαδοί του off-road παρακολούθησαν επίδειξη από τους Danilo Petrucci, Jack Miller, Antoine Meo και Edouard Boulanger που οδήγησανO Claudio Domenicali, με τους Bagnaia, Miller, Bautista και Rinaldi

O Claudio Domenicali, με τους Bagnaia, Miller, Bautista και Rinaldi
την DesertX. Στον ίδιο χώρο έγινε και ένας αγώνας ποδηλάτου E-MTB, με το Ducati TK-01RR, τον οποίο κέρδισε ο Federico Caricasulo, ο οδηγός της Supersport με την Althea Racing, λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τον Oli Bayliss, γιό του θρυλικού Troy. Στο τρίτο σκαλί ο Régis Laconi, ένας από τους ιστορικούς οδηγούς της Ducati στα Superbike.

Οι οδηγοί όλων των ομάδων της Ducati σε MotoGP & WSBK έδωσαν αυτόγραφα στους οπαδούς και αργά το απόγευμα ξεκίνησε η μεγάλη παρέλαση στην πίστα, που συνεχίστηκε στο δρόμο μέχρι το Riccione, μια απόσταση 10 χλμ., η οποία πλημμύρισε από τους Ducatisti, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες του DOC.

Ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης με τον μηχανικό Leo Serafino
Ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης με τον μηχανικό Leo Serafino

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ στην παρέλαση των Ducatisti στο World Ducati Week

« Προηγούμενο άρθρο

Αμορτισέρ Hagon για Scrambler Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα