• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Livio Suppo: Έχουμε καλούς αναβάτες και καλή μοτοσυκλέτα
Πρέπει να βρούμε το κίνητρο
Νέα 09/07/2022 - 14:04

Η σεζόν της Suzuki σημαδεύτηκε από την απόφαση να αποσυρθεί η εταιρία από τα MotoGP στο τέλος της χρονιάς. Αυτό επηρέασε έντονα τόσο την ομάδα όσο και τους αναβάτες, οι οποίοι κατέληξαν χωρίς ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη. Έτσι, μετά από ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (ειδικά για τον Rins), τα αποτελέσματα έχουν χειροτερέψει.

Ο Team Manager, Livio Suppo, έκανε απολογισμό της κατάστασης κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο motogp.com.

"Μέχρι το Portimao ήμασταν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Rins είχε τους ίδιους βαθμούς με τον Quartararo", θυμάται. "Ο Joan είχε κάποια προβλήματα, αλλά βελτιωνόταν. Στη συνέχεια  συνέβη ό,τι συνέβη και τα πράγματα άλλαξαν. Αλλά, εκτός από την απόφαση της Suzuki να φύγει από τα MotoGP, ήμασταν επίσης άτυχοι. Ο Alex ήταν πάντα γρήγορος, αλλά ήταν κομμάτι της σύγκρουσης στην Βαρκελώνη και τραυματίστηκε. Ο Joan, ο οποίος είναι συνήθως πολύ σταθερός, έχει κάνει πάρα πολλά λάθη".

Για το Suppo, υπάρχει ακόμα χρόνος και δυνατότητα αλλαγής πορείας.

"Ανυπομονώ για το επόμενο μέρος της σεζόν. Η μοτοσυκλέτα ήταν ανταγωνιστική στην αρχή της χρονιάς και εξακολουθεί να είναι. Οι αναβάτες είναι γρήγοροι. Πρέπει να βρούμε το κίνητρο για να ολοκληρώσουμε την τελευταία σεζόν της Suzuki με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Αλλά το να ξέρεις ότι το έργο θα τελειώσει νωρίτερα από το αναμενόμενο ήταν τεράστιο ψυχολογικό πλήγμα.

"Σίγουρα ήταν πραγματικά σοκαριστικό για όλους, αλλά είναι δύσκολο να πούμε αν είχε επίδραση στην απόδοση των αναβατών", είπε ο Livio. "Ωστόσο, σύντομα και οι δύο θα ξέρουν πού θα αγωνιστούν την επόμενη χρονιά και θα είναι πιο χαλαροί. Η ομάδα είχε μια εξαιρετική αντίδραση, όλοι συνέχισαν να δουλεύουν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τους είδα να χαμογελούν τόσο πολύ. Είμαι εδώ μόνο λίγο καιρό, αλλά δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα."

Επόμενο άρθρο »

Σαν σήμερα πριν 22 χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν έχει διαφορά η εργοστασιακή από την δορυφορική θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA