• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Öhlins παρουσιάζει το Νέο ΤΤΧ22m.2 για MTB
Νέα Αγοράς 28/06/2022 - 01:31

H Öhlins, ειδική στις αναρτήσεις, λανσάρει το αναβαθμισμένο αμορτισέρ ΤΤΧ22m.2 με καλύτερο έλεγχο στo τέλος της διαδρομής και βελτιωμένο εύρος ρύθμισης.

Η νέα τεχνολογία που προστίθεται στο ήδη αξεπέραστο ΤΤΧ22 είναι ότι το υδραυλικό μέρος μπορεί να επηρεάσει τα χαρακτηριστικά του ελατηρίου στην εξάντληση της διαδρομής, όσο ο οδηγός επιθυμεί (μαλακότερο ή σκληρότερο). Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία, ούτε αποσυναρμολόγηση του αμορτισέρ για αλλαγή της λειτουργίας.

 

 

Το νέο TTX22m.2 βασίζεται στις κορυφαίες επιδόσεις πρόσφυσης και ελέγχου της Τεχνολογίας Öhlins ΤΤΧ που την καθιέρωσαν σαν μοναδική επιλογή των αναβατών DH και Enduro, συμπεριλαμβανομένου του Πρωταθλητή του Παγκόσμιου Κυπέλλου UCI MTB Loic Bruni και του Finn Iles από την ομάδα Specialized Gravity καθώς και του Phil Atwill που συμμετέχει με Propain τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο UCI MTB, όσο και σε ελληνικές διοργανώσεις.

Βελτιωμένος έλεγχος τερματίσματος
Το TTX22m.2 έχει καλύτερη απόδοση χάρη στην καινοτομία ενός λάστιχου κρούσης που βελτιώνει σημαντικά τον έλεγχο της διαδρομής από τη μέση έως το τέλος.

Το νέο λάστιχο κρούσης σε συνδυασμό με τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται, λειτουργεί ως δεύτερο ελατήριο, φορτώνοντας και απελευθερώνοντας ενέργεια για να διασφαλίσει ότι ο αναβάτης θα επιστρέψει στη θέση του μετά από μια έντονη συμπίεση με γρήγορο και ελεγχόμενο τρόπο. Συνολικά, η καμπύλη του ελατηρίου του αμορτισέρ θα βελτιώσει την απόδοση σε λιγότερο προοδευτικά ποδήλατα που χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη στο τέλος της διαδρομής. Ο νέος σχεδιασμός έχει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα της μείωσης του κινδύνου σκληρού τερματίσματος που μπορεί να επηρεάσει τον χειρισμό.

Ευκολότερη ρύθμιση της διαδρομής

Η αλλαγή ελατηρίου και διαδρομής είναι μια εύκολη διαδικασία στο TTX22m.2 με προσθήκη ή αφαίρεση ροδελών 2,5 mm. Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία, ούτε αποσυναρμολόγηση του αμορτισέρ.
 
Μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης
Η μπλε βαλβίδα συμπίεσης γρήγορης ταχύτητας του νέου αμορτισέρ παρέχει τώρα ένα μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης. Είναι σημαντικό ότι αυτό δίνει στον αναβάτη πιο ευδιάκριτες εναλλακτικές λύσεις για να επιλέξει κατά την ρύθμιση. Αυτή η νέα ευρύτερη γκάμα προσθέτει επίσης υποστήριξη στη λειτουργία του πεντάλ, καθιστώντας το ποδήλατο πιο αποτελεσματικό στην ανάβαση. Η χρυσή βαλβίδα συμπίεσης DH διατηρεί το ίδιο εύρος ρύθμισης, αφού ήταν ήδη άριστο για οδήγηση DH.
 
Χαρακτηριστικά
 
● Τεχνολογία TTX
● Ειδικά σχεδιασμένο για χρήση Trail και DH
● Μήκος 250/225 με χρυσή βαλβίδα συμπίεσης DH. Όλα τα άλλα μήκη με μπλε βαλβίδα 
● Διατίθεται σε μετρικά μήκη/διαδρομές
● Τυπική κυλινδροκεφαλή side-by-side
● 210x55/52,5/50/47,5mm
● 230x65/62,5/60/57,5mm
● 250x75/72,5/70/67,5mm
● Trunnion κεφαλή side-by-side ή piggyback
● 185x55/52,5/50/47,5mm
● 205x65/62,5/60/57,5mm
● 225x75/72,5/70/67,5mm
● Δυνατότητα απλής ρύθμισης της διαδρομής με τους τρεις αποστάτες 2,5 mm που περιλαμβάνονται στο κουτί
● Κατάλληλο για τα ελαφριά ελατήρια μας με προσαύξηση 4 Nm/23 lbs
● Εξωτερική ρύθμιση συμπίεσης τριών επιπέδων γρήγορης ταχύτητας
● Εξωτερική ρύθμιση συμπίεσης αργής ταχύτητας και ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς με 16 κλικ
● Εξωτερική ρύθμιση επαναφοράς με 7 κλικ
● Βάρος: 486 g (για ένα Trunnion 205x65)
 
 

eXTra products

Επόμενο άρθρο »

Ο Ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου με Zontes M310

« Προηγούμενο άρθρο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Γίνε εθελοντής

Χορηγοί