• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Γίνε εθελοντής
Νέα Αγοράς 27/06/2022 - 15:45

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ζήσει από κοντά την εμπειρία του αγώνα να δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του.

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις είναι μια μεγάλης εμβέλειας διοργάνωση που αναπόφευκτα έχει την ανάγκη στελέχωσης εκατοντάδων θέσεων, τόσο κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής του όσο και σε επιμέρους τομείς, δράσεις και παράλληλες με τον αγώνα δραστηριότητες.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δίνει τη δυνατότητα σε φίλους του αγώνα -και όχι μόνο- να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία από κοντά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην άρτια διεξαγωγή κάθε σχετικής δράσης, από τη θέση του ενεργού μέλους.

Οι εθελοντές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καλούνται να προσφέρουν τις ικανότητες, τις γνώσεις τους και πάνω απ’ όλα τη διάθεσή τους στον αγώνα, και ειδικότερα σε τομείς όπως είναι η εξυπηρέτηση θεατών και χορηγών, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης μέσω δράσεων για την Οδική Ασφάλεια και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του αγώνα.

Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της ομάδας και ζήσε από κοντά κάθε πτυχή του ιστορικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ που διοργανώνεται από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, με δράσεις στην Αθήνα, την Κορινθία και τη Στερεά Ελλάδα.

Για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα, πατήστε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

H Öhlins παρουσιάζει το Νέο ΤΤΧ22m.2 για MTB

« Προηγούμενο άρθρο

Daytona Miro 125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα