• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετική η πρώτη εξέταση του Marc Marquez
Μετά το χειρουργείο
Νέα 19/06/2022 - 19:32

Δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση στην κλινική Mayo στο Rochester της Μινεσότα, ο Marc Marquez υποβλήθηκε στον πρώτο του μετεγχειρητικό ιατρικό έλεγχο. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε στο Ruber Internacional Hospital της Μαδρίτης με ιατρική ομάδα αποτελούμενη από τον Dr. Joaquin Sanchez Sotelo, Dr. Samuel Antuna και Dr. Angel Cotorro. Τα σχόλια σχετικά με την αρχική πρόοδο μετά την επέμβαση στο δεξιό βραχιόνιο του Marquez ήταν θετικά.

 Η ιατρική ομάδα συνέστησε να συνεχιστούν οι ελεγχόμενες ασκήσεις για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί στον επόμενο ιατρικό έλεγχο σε τέσσερις εβδομάδες.

 Marc Marquez

  "Σήμερα έκανα ιατρικό έλεγχο στη Μαδρίτη και οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι. Το χέρι μου είναι ακινητοποιημένο και θα είναι έτσι για τις επόμενες εβδομάδες. Τα συναισθήματα μου μέχρι στιγμής είναι θετικά γιατί δεν πονάω, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να ξεκουράζομαι και να ακολουθώ τους κανόνες των γιατρών: υγιεινή διατροφή, πολλά υγρά και προσπαθώ να κάνω παρέα με τα σκυλιά μας γιατί είναι σημαντικό το σώμα να μην είναι ανενεργό. Το πιο σημαντικό πράγμα που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι πρέπει να είμαι ήρεμος και υπομονετικός".

Dr. Sanchez Sotelo
MD PhD, Πρόεδρος του Τμήματος Χειρουργικής Ώμου και Αγκώνα, Mayo Clinic.

   "Σήμερα, ο Marc Marquez υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο στη Μαδρίτη με τον Dr. Antuña, τον Dr. Cotorro και εμένα, επιβεβαιώνοντας μια θετική εξέλιξη της χειρουργικής πληγής. Από σήμερα, θα αρχίσει να εκτελεί ελεγχόμενες ασκήσεις παθητικής κινητοποίησης του ώμου και του αγκώνα μέχρι μια νέα εξέταση σε τέσσερις εβδομάδες".

Επόμενο άρθρο »

O Bagnaia δεν μπορεί να εξηγήσει την πτώση της Κυριακής

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Η επιλογή του ελαστικού ήταν ρίσκο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA