• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 ΕΔ3
Νέο ρεκόρ γύρου για τον Izan Guevara!
Νέα 18/06/2022 - 13:12


O Izan Guevara κατάφερε και πάλι (όπως και στις ΕΔ1 χθες), να βρεθεί στην κορυφή των ελεύθερων δοκιμών της Moto3. Ο νικητής της Καταλονίας ήταν εξαιρετικός σε ρυθμό αγώνα μέχρι στιγμής αυτό το Σαββατοκύριακο στο Sachsenring, αλλά ήταν επίσης γρήγορος και στον ρυθμό ενός γύρου. Στην πραγματικότητα, ο Guevara είναι πλέον ο πιο γρήγορος αναβάτης που έκανε γύρο στη γερμανική πίστα με μοτοσυκλέτα Moto3, έχοντας κάνει 1:25.925 στα τελευταία 10 λεπτά των ΕΔ3, ενώ οδηγούσε μόνος του, σπάζοντας το ρεκόρ του Marcos Ramirez από το 2019.


Ο Ayumu Sasaki, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό μετά από δύο αγώνες εκτός, έκανε 1:26.101 στην μέση των ΕΔ3 και κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση, ενώ ο David Muñoz είχε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση, κάνοντας 1:26.310 και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Εκπληκτικός ήταν και ο Scott Ogden, ο οποίος έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Tatsuki Suzuki να κλείνει την πρώτη πεντάδα με τον χθεσινό του χρόνο. 


Ο Sergio Garcia βρισκόταν εκτός δεκατετράδας από χθες, κατάφερε όμως σήμερα να ανεβάσει τον ρυθμό του και να βρεθεί στις ΚΑΤ2, κατακτώντας την 6η θέση, μπροστά από τον Ryusei Yamanaka. Η επιστροφή του John McPhee συνεχίζει να μας δίνει καλά δείγματα, με τον Σκωτσέζο αναβάτη να παίρνει την 8η θέση. 


Την δεκάδα έκλεισαν οι Dennis Foggia και Jaume Masia, με τον τελευταίο να μένει για ένα μεγάλο μέρος των ΕΔ3 εκτός 14αδας.


Πιο πίσω, ο Andrea Migno κατάφερε να προκριθεί στις ΚΑΤ2 με την 12η θέση, παρά την πτώση του στα τελευταία στάδια. Ο Deniz Oncu έχασε την 14η θέση για μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου, με την τελική επίθεση του Carlos Tatay.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα