• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 ΕΔ1
Ξανά στην κορυφή ο Izan Guevara
Νέα 17/06/2022 - 11:17

Ο Izan Guevara συνέχισε με την ίδια δυναμική που τον είδαμε στην Καταλονία, στις ΕΔ1 του 10ου γύρου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 στο Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Μετά τη νίκη πριν από ένα δεκαπενθήμερο στο Grand Prix της Καταλονίας, ο Ισπανός ήταν ταχύτερος κατά το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης περιόδου δοκιμών του Σαββατοκύριακου για την μικρή κατηγορία στο Sachsenring.

Ο Guevara έχασε την πρώτη θέση μόνο για λίγο από τον Deniz Oncu και τον John McPhee, αλλά στα τελευταία λεπτά επανήλθε και μετά βελτίωσε τον χρόνο του σε 1:26.459 καθώς κυμάτιζε η καρό σημαία, ενώ ο John McPhee πήρε την δεύτερη θέση, χάρη στο 1:26.691 που πέτυχε στο τέλος.

Ο Dennis Foggia είναι ένας αναβάτης που σίγουρα θέλει να επιστρέψει στην φόρμα που είχε στην αρχή της σεζόν και έκανε μια καλή αρχή καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στις ΕΔ1, με χρόνο 1:26.795. Τέταρτος ήταν ο Deniz Öncü με 1:26.856 και τον πέμπτο καλύτερο χρόνο έκανε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Sergio Garcia, με 1:26.941.


Ο Ayumi Sasaki επέστρεψε από τον τραυματισμό του με 1:26.963, κάτι που τον έφερε στην έκτη θέση στα φύλλα χρόνου, μπροστά από τον Ryusei Yamanaka, ο οποίος εμφανίζεται συνεχώς βελτιωμένος.


Ο Tatsuki Suzuki έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Adrian Fernandez και Ricardo Rossi.


Ο Jaume Masia ήταν από τους ταχύτερους στα πρώτα στάδια όταν είχε μια πτώση στη στροφή 1 και ήταν 15ος. 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

O Giacomo Agostini, γίνεται σήμερα 80 χρονών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα