• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Θέλω να κλείσω την διαφορά από τον Quartararo
Πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα
Νέα 15/06/2022 - 14:31

Το Grand Prix της Βαρκελώνης δεν πήγε όπως περίμενε ο Bagnaia, καθώς είχε αρχίσει να μειώνει την διαφορά από τον Quartararo στους τελευταίους γύρους και αντ' αυτού αυτή αυξήθηκε άλλους 25 βαθμούς στην Καταλονία μετά την νίκη του Γάλλου αναβάτη. Η σύγκρουση με τον Nakagami στην πρώτη στροφή ήταν καταστροφική και τώρα 66 βαθμοί τον χωρίζουν από τον επικεφαλής.

Τώρα ο Pecco δεν έχει άλλη επιλογή από το να τερματίσει μπροστά από τον Fabio στους επόμενους δύο γύρους πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτό το Σαββατοκύριακο τον περιμένει το Sachsenring, το επόμενο θα είναι το Assen.

Στη γερμανική πίστα, η Ducati έχει να ανέβει στο βάθρο από το 2016 και ο αναβάτης από το Piedmont δεν έχει ανέβει ποτέ στο βάθρο, αλλά αν υπάρχει καλή στιγμή για να αντιστρέψει αυτή την τάση, αυτή είναι τώρα.

"Το γερμανικό και το ολλανδικό Grand Prix, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Assen, θα είναι δύο σημαντικοί γύροι", ανέφερε ο Βagnaia. "Μετά την Βαρκελώνη, είμαστε τώρα 66 βαθμούς πίσω από τον Quartararo. Δεν θα είναι εύκολο να κλείσουμε αυτή την διαφορά, αλλά θα προσπαθήσω να την μειώσω λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή τη στιγμή, ο Fabio και η Yamaha είναι πολύ δυνατοί, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την Κυριακή".

Ο Miller περιμένει επίσης με αγωνία το γερμανικό Grand Prix μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις σε Mugello και Barcelona, ​​όταν τερμάτισε στην 15η και 14η θέση αντίστοιχα.

"Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω σε αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία", είπε ο Jack. "Μετά το τελευταίο Grand Prix στο Montmelò, ανυπομονώ να επιστρέψω στην Desmosedici GP μου και να προσπαθήσω να λυτρώσω τον εαυτό μου. Το Sachsenring είναι μια αρκετά στριφτερή και περίεργη πίστα , και σίγουρα δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας, αλλά, όπως πάντα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο αποτέλεσμα".

Επόμενο άρθρο »

H Michelin στην αριστερόστροφη πίστα του Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Η πρόκληση που θα αντιμετωπίσει η Honda στο Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα