• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Jack Miller στην ΚΤΜ!
Στην εργοστασιακή ομάδα ως το 2024
Νέα 09/06/2022 - 12:33

Ο Jack Miller θα αγωνιστεί στην εργοστασιακή ομάδα της KTM για τα επόμενα δύο χρόνια, το 2023 και 2024. Ο Αυστριακός κατασκευαστής έκανε σήμερα την επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας επίσης ότι ο Miguel Oliveira δεν είναι πλέον μέρος των σχεδίων του για το μέλλον. Για τον Αυστραλό θα είναι μια νέα πρόκληση στα MotoGP, αφού έχει οδηγήσει για Honda και Ducati.

Ο Francesco Guidotti, Red Bull KTM Factory Racing Team Manager, δήλωσε: "Το να έχουμε τον Jack δίπλα στον Brad στην ομάδα μας σημαίνει ότι έχουμε άλλο ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Τον ξέρω καλά; Ξέρω πώς του αρέσει να δουλεύει και τι μπορεί να φέρει στο γκαράζ. Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του και ο τρόπος που θα οδηγήσει και θα πιέσει την RC16 θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό το στάδιο του έργου μας. Όπως ο Brad, ο Jack είναι ένας αγνός αγωνιστής : θα βρει τα όρια και το μέγιστο οποιασδήποτε συνθήκης και οποιουδήποτε πακέτου και θα συνεχίσει να το «ψάχνει» για να πάρει το αποτέλεσμα και αυτό είναι μια αρκετά σπάνια ποιότητα. Οι επόμενες δύο σεζόν θα είναι συναρπαστικές!".

Ο Pit Beirer, Διευθυντής KTM Motorsports, πρόσθεσε: "Φυσικά και γνωρίζουμε τον Jack από τότε που βρέθηκε με τον Aki και το πρόγραμμα Moto3 μας και είναι μεγάλη χαρά να φέρνουμε έναν αναβάτη με τις δυνατότητές του στη δομή μας στα MotoGP. Μας άφησε θετικές εντυπώσεις και μείναμε σε επαφή. Η προσέγγιση και η στάση του Jack στους αγώνες είναι πολύ παρόμοια με τη δική μας. Είμαι πολύ περήφανος που επιστρέφει ξανά στην Red Bull KTM και θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην αποστολή μας".

Επόμενο άρθρο »

O Bagnaia αποχαιρετά τον Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Με 2 νίκες ξεκίνησε ο Παναγιώτης Κολλάρος στην Ιταλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα