• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Test: Οι χρόνοι στην μέση της ημέρας
O Quartararo προηγείται με τα εργοστάσια να δοκιμάζουν νέα πράγματα
Νέα 06/06/2022 - 17:36

Ο Fabio Quartararo προηγείται επί του παρόντος στα φύλλα χρόνου  στα μισά του Catalunya Test χάρη στον χρόνο του 1:39.447 που πέτυχε σχετικά νωρίς μέσα στην μέρα. Ο Γάλλος αναβάτης βρίσκεται σε απόσταση 0,053 δευτερολέπτων από τον συμπατριώτη του Johann Zarco, με τον Aleix Espargaro να βρίσκεται ένα δέκατο πίσω στην τρίτη θέση.

Τέταρτος ταχύτερος και προσπαθώντας να ανακάμψει μετά από ένα Grand Prix της Καταλονίας με προβλήματα είναι ο Pol Espargaro. Το 1:39.688 του Ισπανού τον βρίσκει ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πίσω από τον Quartarao με λίγες ακόμα ώρες να απομένουν στο Circuit de Barcelona - Catalunya. Οι Francesco Bagnaia και Jack Miller είναι πέμπτοι και έκτοι, μπροστά από τον Maverick Viñales και τον Franco Morbidelli στην έβδομη και όγδοη θέση. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το δίδυμο της Gresini, Enea Bastianini και Fabio Di Giannantonio.

 

Όσον αφορά τις τεχνικές καινοτομίες που έχουμε δει μέχρι στιγμής, και τα έξι εργοστάσια έχουν παρουσιάσει κάτι νέο. Πρώτον, ο Quartararo αλλάζει ανάμεσα στο αλουμινένιο ψαλίδι με το οποίο κέρδισε τον αγώνα της Κυριακής και αυτό με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν. Ο ομόστυαλός του, Morbidelli, εν τω μεταξύ εργάζεται σε μια παραλλαγή carbon. Ο Andrea Dovizioso δοκιμάζει επίσης το ανανεωμένο ψαλίδι αλουμινίου.


Η Aprilia είναι αναμφισβήτητα το πιο ενδιαφέρον εργοστάσιο σε αυτό το επίσημο τεστ. Εργάστηκαν ξανά στο πίσω φτερό, όπως είδαμε για πρώτη φορά στο Mugello, δοκίμασαν ένα νέο πακέτο αεροδυναμικών μερών  αλλά αποκάλυψαν επίσης ένα ριζικά διαφορετικό πλαίσιο. Η Ducati δούλεψε επίσης σκληρά με το Zarco να δοκιμάζει ένα πλήρως ανανεωμένο πλαίσιο. Εντοπίσαμε επίσης τον Bagnaia να δοκιμάζει ένα νέο πακέτο αεροδυναμικών.


Η KTM δουλεύει σκληρά με τρεις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ του Miguel Olivera. Ο Brad Binder, εν τω μεταξύ δοκίμαζε ένα καινούριο μοχλικό ανάρτησης. Η Suzuki έχει δύο διαφορετικά πακέτα αεροδυναμικών μερών για να δοκιμάσει ο Joan Mir κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, η Honda παρουσιάζει τρία διαφορετικά πλαίσια καθώς συνεχίζουν να εργάζονται για την νέα RC213V.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Test: Πρώτος ο Quartararo με οριακή διαφορά από τον Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί δεν τιμωρήθηκε ο Nakagami;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα