• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Έλληνας “Μάρκεθ” έρχεται με φόρα!
Ο Dinos31 με αγκώνες κάτω και ρεκόρ στη Σερβία!
Νέα 06/06/2022 - 23:02

Ο Ντίνος Μαυρόπουλος (@dinos_31 στο Instagram) γεννήθηκε το 2009 και από τα 7 του είναι Πρωταθλητής Ελλάδας στις μικρές κατηγορίες IMR Cup 90cc, Mini GP1 / 140cc. Συνήθως τον συναντάμε πάνω σε μια Yamaha YZF 85cc να κάνει απίστευτα πράγματα στην ιδιωτική πίστα της Ακαδημίας ARP Academy, στα Κιούρκα. 

Το κοντρόλ που έχει αποκτήσει είναι εκπληκτικό και είναι απίστευτο να τον βλέπεις να πλαγιολισθαίνει στις σχετικές ασκήσεις και σχεδόν ποτέ να μην πέφτει, αφού το νόημα της άσκησης είναι να ανακαλύπτει το όριο και να μπορεί να το σώζει. 

Εδώ και δύο χρόνια ξεκίνησε τις προπονήσεις με Yamaha R3 στην πίστα των Μεγάρων και φέτος έτρεξε στον πρώτο Αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που έγινε στις Σέρρες και τερμάτισε 3ος, με τη μοτοσυ­κλέτα του 2015 να υστερεί σημαντικά σε ταχύτητα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες.

Ο μηχανικός του Χρήστος Φράγκος επιτέλους πήρε το μεγαλύτερο μέρος των ανταλλακτικών που περίμεναν και με τη βοήθεια της Μοτοδυναμικής, της αντιπροσωπείας της Yamaha στην Ελλάδα και στον 2ο Αγώνα του Βαλκανικού που έγινε στην πίστα NOVAK της Σερβίας η R3 ήταν σαφώς καλύτερη από ότι στις Σέρρες. Το ρεκόρ πίστας που ήταν 1΄31.339 το έσπασε από τις Ελεύθερες Δοκιμές και στις Κατατκτήριες το κατέβασε στο 1'29.073! Στους δύο Αγώνες που έγιναν, το διήμερο της αγωνιστικής συνάντησης, διέλυσε τον ανταγωνισμό και έδωσε θέαμα στους θεατές που τον χειροκρότησαν θερμά! Το ρεκόρ στη διάρκεια του Αγώνα κατέβηκε κι άλλο και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1'28.447, που είναι πια το νέο ρεκόρ πίστας για την κατηγορία SSP300 στην πίστα της Σερβίας!

Το θέαμα όμως που έδωσε με την εξαιρετική οδήγησή του είναι το ακόμη πιο ελπιδοφόρο σημείο της αγωνιστικής του παρουσίας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε τον Έλληνα “Μάρκεθ”, μέσα από τις φωτογραφίες!

 

Ακολουθήστε τον στο: 

Facebook: https://www.facebook.com/Dinos-31-1635015989879194/ 

Instagram: Dinos_31

Επόμενο άρθρο »

Δυο νέες επιλογές ελαστικών Pirelli

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Test: Πρώτος ο Quartararo με οριακή διαφορά από τον Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα