• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP ΕΔ3
Με νεό ρεκόρ γύρου στην κορυφή ο Aleix Espargaro
Νέα 04/06/2022 - 12:53

Ο Aleix Espargaro επιβεβαίωσε και πάλι ότι είναι φαβορί για το Grand Prix της Κυριακής Monster Energy, κάνοντας νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου στο Circuit de Barcelona - Catalunya στις ΕΔ3. Ο Ισπανός σημείωσε ένα συγκλονιστικό 1:38.771 για να ξεπεράσει τον γύρο του Fabio Quartararo από το 2021 για λίγο περισσότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου και να φτάσει στις κατατακτήριες ως ο ταχύτερος αναβάτης. 


Με 15 λεπτά να απομένουν, ο Espargaro τράβηξε την προσοχή όλων στο pitlane κάνοντας τον ιστορικό γύρο του και, όσο περνούσε ο χρόνος, κανείς δεν μπορούσε να τον ξεπεράσει. Και οι δύο αναβάτες της Prima Pramac Racing ήταν οι πιο στενοί ανταγωνιστές του αναβάτη της Aprilia με τον Johann Zarco στη δεύτερη και τον Jorge Martin στην τρίτη θέση. Συνεχίζοντας την ουρά των Ducati πίσω από την RS-GP του Espargaro βρίσκεται το εργοστασιακό δίδυμο των Francesco Bagnaia και Jack Miller. Ένας γύρος προς το τέλος από τον Bagnaia τον είδε να φέρνει την Ducati του στην τέταρτη θέση, μόλις ένα τέταρτο του δευτερολέπτου πίσω από τον Espargaro, με τον Miller μισό δέκατο ακόμη πιο πίσω στην πέμπτη θέση. 

Μια καθοριστική έφοδος στα τελευταία λεπτά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021, Fabio Quartararo, οδήγησε τον Γάλλο στην έκτη θέση των φύλλων χρόνου και στην απευθείας είσοδό του στις ΚΑΤ2. Μία εβδομάδα μετά την εκκίνησή του από την πρώτη σειρά στο Mugello, ο Luca Marini της Mooney VR46 Racing εντυπωσίασε και πάλι τελειώνοντας τις ΕΔ3 στην έβδομη θέση. Ο Pol Espargaro είναι ο μοναδικός αναβάτης του HRC μέσα στην πρώτη δεκάδα στην όγδοη θέση, ενώ ο Alex Rins πήρε την ένατη θέση. 


Η Gresini Racing έχει έναν αναβάτη μέσα στην πρώτη δεκάδα, αλλά ίσως όχι αυτόν που θα περιμέναμε να είναι. Ο rookie, Fabio Di Giannantonio, συνεχίζει την καλή του φόρμα εξασφαλίζοντας μια θέση στις ΚΑΤ2, ενώ ο προηγούμενος επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Enea Bastianini, βρίσκεται εκτός της πρώτης δεκάδας και αναγκάζεται να περάσει από τις ΚΑΤ1. Μαζί του θα είναι ο Maverick Viñales της Aprilia, ο οποίος παρόλο που έδειξε καλό ρυθμό την Παρασκευή, έπεσε προς τα πίσω στην ενδέκατη θέση. Το ζευγάρι θα συνοδεύεται από τον Brad Binder, ο οποίος βγήκε από την πρώτη δεκάδα μετά από μια πτώση στην τέταρτη στροφή. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA