• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto3 ΕΔ3
Επίδειξη δύναμης από τον Foggia
Νέα 04/06/2022 - 11:20

Ο Dennis Foggia σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ3 της Moto3 στο Gran Premi Monster Energy de Catalunya για να φτάσει στις κατατακτήριες ως ο ταχύτερος αναβάτης του Σαββατοκύριακου. Ο Ιταλός είναι ο μόνος αναβάτης μέχρι στιγμής που μπήκε στο 1:47 και το έκανε δύο φορές στην τελευταία του έξοδο στο Circuit de Barcelona-Catalunya. Όντας δεύτερος, πίσω τον Sergio Garcia, πριν από τις τελικές επιθέσες, ο Foggia με την Honda του έφτασε στο 1:47.832 και στο 1:47.765 σε διαδοχικούς γύρους για να εξασφαλίσει με μια επίδειξη δύναμης τη θέση του στις ΚΑΤ2, παρόλο που (για άλλη μια φορά) έκανε τους γύρους του μόνος του, χωρίς να εκμεταλλεύεται το slipstream. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Sergio Garcia, ήταν δεύτερος χάρη στο 1:48.012 που πέτυχε νωρίτερα στις ΕΔ3.


Ο David Salvador, που αντικαθιστά τον τραυματία Ayumu Sasaki, ανέβηκε στην τρίτη θέση, με 1:48.042, σε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση. Την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσε το δίδυμο της Red Bull KTM Ajo, Daniel Holgado και Jaume Masia, με τους Andrea Migno και Lorenzo Fellon να ακολουθούν. Ο Tatsuki Suzuki πήρε την όγοδη θέση, ενώ ο Izan Guevara, που ήταν ο ταχύτερος της Παρασκευής, δεν κατάφερε να επιδείξει τον ίδιο ρυθμό και το Σάββατο, το 1:48.344 στην αρχή της δεύτερης εξόδου του όμως ήταν αρκετά καλό για να φτάσει στην ένατη θέση. 


Ο Joel Kelso ήταν αξιοσημείωτος στη 10η θέση, δεδομένου ότι ο Αυστραλός εξακολουθεί να μην έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο ζέσταμα της Jerez.


Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους Matteo Bertelle, John McPhee, Deniz Öncü και Carlos Tatay.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Το ειδικό κράνος του Aleix Espargaro για την Καταλονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA