• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Izan Guevara
Νέα 03/06/2022 - 11:34

Ο Izan Guevara έθεσε τον ρυθμό στιες ΕΔ1 για τον 9ο Γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto3 στο Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Ο Ισπανός, ο οποίος έχασε μια συναρπαστική νίκη πριν από μια εβδομάδα στο Mugello λόγω παραβίασης των ορίων πίστας στον τελευταίο γύρο, έφτασε στο 1:48.675 στα τελευταία λεπτά της εναρκτήριας περιόδου δοκιμών. Ο Daniel Holgado πέρασε στη δεύτερη θέση στον τελευταίο του γύρο με χρόνο 1:48.870 σε άλλη μια καλ΄ξ εμφάνιση, ωθώντας τον Dennis Foggia πίσω στην τρίτη θέση με χρόνο 1:48.962.

Ο Jaume Masia ήταν μόλις 0,016 δευτερόλεπτα πιο αργός παίρνοντας την τέταρτη θέση, 0,103 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Tatsuki Suzuki. O Andrea Migno κατάφερε και αυτός στο τέλος να ανέβει στην έκτη θέση, με χρόνο 1:49.118.


Ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και νικητής του ιταλικού GP, Sergio Garcia, έκανε 1:49.392, το οποίο ήταν αρκετό για να τον φέρει στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Carlos Tatay.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο David Munoz, στην δεύτερη εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά την 11η θέση στον αγώνα του Mugello, o Μunoz ξεκίνησε το Grand Prix της Καταλονίας στην 9η θέση. Την δεκάδα έκλεισε ο Kaito Toba. 


Oι ΕΔ1 κύλησαν ως επί το πλείστον χωρίς περιστατικά, αν και ο Carlos Tatay είχε μια έξοδο χωρίς πτώση στην πέμπτη στροφή. Ο Deniz Öncü ήταν ο μόνος αναβάτης που είχε πτώση, στην πρώτη στροφή, έχοντας κάνει χρόνο 1:49.919 που τον οδήγησε τελικά στην 14η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: ΜotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo Catalunia - Διπλάσιος χρόνος φρεναρίσματος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA