• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΚΑΤ
Pole Position για τον Aron Canet
Νέα 28/05/2022 - 18:13

Ο Aron Canet κέρδισε την pole position της Moto2 στο Gran Premio d'Italia Oakley αφού σημείωσε 1:51.121 στις ΚΑΤ2. Ο Canet ήταν λίγο περισσότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Pedro Acosta στο Autodromo Internazionale del Mugello, με τον Sam Lowes να κερδίζει επίσης μια θέση στην πρώτη σειρά για τον όγδοο αγώνα της σεζόν.

Ο Acosta είχε πετύχει την πρώτη του pole position στην μεσαία κατηγορία πριν από ένα δεκαπενθήμερο στο Γαλλικό Grand Prix, και ο rookie φαινόταν ότι θα φτάσει στην δεύτερη συνεχόμενη pole position του όταν σημείωσε 1:51.265 και μετά 1:51.246 σε διαδοχικούς γύρους. Ωστόσο ο Canet, ο οποίος δεν είναι ακόμα σε πλήρη φυσική κατάσταση μετά το ατύχημα πριν από τρεις γύρους στο Portimao, είχε άλλες ιδέες. Είναι αυτός που θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση το απόγευμα της Κυριακής, με μόλις 0,158 δευτερόλεπτα να καλύπτουν τους τρεις πρώτους αφού ο Lowes κατάφερε να κάνει 1:51.279.

H pole position δίνει στον Canet την καλύτερη δυνατή πιθανότητα να πλησιάσει τον  Celestino Vietti που προηγείται στο Πρωτάθλημα. Ο Ιταλός αναβάτης θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση, με χρόνο 1:51.381, ενώ η wildcard συμμετοχή της GasGas, Mattia Pasini, είχε μια τρομερή απόδοση. Πέρασε πρώτος από τις ΚΑΤ1, και θα ξεκινήσει αύριο από την πέμπτη θέση, έχοντας κάνει χρόνο 1:51.465. Επίσης στην δεύτερη σειρά θα είναι ο Ai Ogura, που ξεκινάει από την έκτη θέση. 

Ο Joe Roberts ηγείται της τρίτης σειράς της σχάρας εκκίνησης, μπροστά από τον Tony Arbolino και τον Jake Dixon. Ο Arbolino είχε μια πτώση αργά στις ΕΔ3 που τον έστειλε στις ΚΑΤ1, αλλά κατάφερε να περάσει στην μάχη των ΚΑΤ2 για την pole position. 

Η τέταρτη σειρά αποτελείται από τους Barry Baltus, Lorenzo Dalla Porta και Jorge Navarrο. Ο νικητής του Le Mans, Augusto Fernandez, θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει αύριο από την 14η θέση. Ο Somkiat Chantra ξεκινά ακόμα πιο πίσω, στην 24η θέση, αφού δεν κατάφερε να περάσει από τις ΚΑΤ1 για περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο. 

Επόμενο άρθρο »

Η σχάρα εκκίνησης ανά κατηγορία

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα