• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε άριστη (σχεδόν) κατάσταση ο Lorenzo
Είχα πάντα καλές στιγμές σ’αυτή την πίστα.
Νέα 26/04/2010 - 02:24

Λουκούμι” του κάθισε η αναβολή του Ιαπωνικού GP του Lorenzo μιας και του έδωσε περισσότερο χρόνο για ανάρρωση από τον πρόσφατο τραυματισμό του δεξιού χεριού του. Στην ουσία ο Ισπανός αθλητής έχει αναρρώσει πλήρως από το ατύχημα που είχε στο camp του Roberts. Όπως ο ίδιος δήλωσε η αναβολή του Γιαπωνέζικου GP του έδωσε περισσότερο χρόνο για να επανέρθει σχεδόν πλήρως στο 100% της φυσικής του κατάστασης. 

 

“Η πίστα της Jerez είναι μαγική για μένα καθώς επίσης για όλους τους Ισπανούς οδηγούς μιας κι επικοινωνούμε με μοναδικό τρόπο με το κοινό. Είχα πάντα καλές στιγμές σ’αυτή την πίστα. Έχω πάρει πολλές pole position κι έχω κερδίσει δύο φορές στα GP250 κι ελπίζω να μπορέσω να δώσω μάχη για τον τίτλο” δήλωσε ο Lorenzo

 

Το 2008 είχε σιγουρέψει την pole position και στον αγώνα ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου. Pole position είχε πάρει και πέρυσι, αλλά στον αγώνα έπεσε 5 γύρους ρπιν το τέλος. Αν κρίνουμε από την εκπληκτική του επίδοση στο Qatar που δεν είχε αναρρώσει πλήρως τότε πιστεύουμε ότι στο “εντός έδρας” παιγνίδι αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επόμενο άρθρο »

Σε αγωνία βρίσκεται ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Repsol Honda: Το εργοστασιακό γραφείο εργασίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα