• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 ΕΔ3
Συνεχίζει να ηγείται ο Dennis Foggia
Νέα 14/05/2022 - 11:09

Ο Dennis Foggia συνεχίζει να δείχνει ότι έχει έναν εκπληκτικό ρυθμό αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Ιταλό αναβάτη να είναι ο ταχύτερος και στις ΕΔ3, ολοκληρώνοντας όλες τις ΕΔ στην πρώτη θέση. Σήμερα, ο Foggia ολοκλήρωσε τον ταχύτερο γύρο του σε 1:41.710. Αρκετά κοντά του σήμερα ήταν ο Izan Guevara, με χρόνο 1:41.776. Στο 1:41 κινήθηκε στις ΕΔ3 και ο Tatsuki Suzuki που πήρε την τρίτη θέση, κάνοντας 1:41.971.

Πίσω τους βρέθηκε ο Carlos Tatay, με τον Jaume Masia να συμπληρώνει την πεντάδα. Ο Xavier Artigas (που ξεκίνησε την μέρα εκτός 14αδας κατάφερε να βρει τον ρυθμό που χρειαζόταν και να πάρει την 6η θέση, ενώ ο Andrea Migno έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

Άλλη μια καλή επίδοση για τον rookie της ΚΤΜ, Daniel Holgado, που ήταν όγδοος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Ryusei Yamanaka. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Sergio Garcia, που χθες φαινόταν να δυσκολέυεται αρκετά να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρωτοπόρων. 

Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2, συμπληρώθηκαν από τους Ayumu Sasaki, John McPhee, Joel Kelso και Diogo Moreira. Από την πρώτη 14αδα, ο μόνος που δεν βελτίωσε τον χρόνο του σήμερα ήταν ο Dennis Foggia, μετά το εκπληκτικό 1:41.680 που πέτυχε χθες.

Ο Deniz Öncü είχε ένα σκληρό highside στην 14η στροφή, με τον Τούρκο αναβάτη να μεταφέρεται στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω εξετάσεις και τελικά έμεινε στην 24η θέση. Δύο πτώσεις είχε και ο Ισπανός rookie, Ivan Ortola, μένοντας στην 17η θέση. Αξιοσημείωτη ήταν και η απόδοση του Jose Rueda. O νεαρός Ισπανός αναβάτης (που αντικαθιστά τον τραυματία Alberto Surra και ηγείται αυτή την στιγμή του Red Bull Rookies Cup) έκανε καλούς χρόνους, βρισκόταν στις πρώτες 14 θέσεις σε αρκετά μεγάλα κομμάτια της περιόδου δοκιμών, όμως τελικά, μετά τις τελευταίες επιθέσεις των αναβατών, έμεινε πιο πίσω, στην 15η θέση, χάνοντας την πρόκριση για 80 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Είμαστε ακόμα μακριά από άποψη ρυθμού

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα