• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Albon: Ο Verstappen είναι σαν τον Marquez
Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ που δουλεύει για αυτόν
Νέα 05/05/2022 - 11:53

Δύο Πρωταθλητές που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες στην πίστα με επιθετικό στυλ οδήγησης, ήταν αναπόφευκτο ότι θα υπήρχαν συγκρίσεις μεταξύ του Marc Marquez και του Πρωταθλητή της Formula 1 Max Verstappen. Οι δυο τους βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο των αντίστοιχων αθλημάτων τους εδώ και πολλά χρόνια και ο πρώην ομόσταυλος του Ολλανδού πιλότου, Alex Albon, πιστεύει ότι είναι εύκολο να δεις τις ομοιότητες μεταξύ τους.


"Είναι μια περίεργη σύγκριση, αλλά αν κάποιος παρακολουθεί MotoGP, σκεφτείτε κάποιον σαν τον Marc Marquez. Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ οδήγησης και λειτουργεί γι 'αυτόν και είναι γρήγορο, αλλά δεν είναι πάντα το πιο εύκολο να ακολουθήσει. Αλλά αν αυτός ο αναβάτης το κάνει πάντα, δεν υπάρχει λόγος να παρεκκλίνει η ομάδα και να σκεφτεί να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό", είπε στο F1 podcast Beyond the Grid.

Στη συνέχεια, ο οδηγός της Williams εξήγησε το στυλ οδήγησης του Verstappen και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί πιστεύει ότι μοιάζει τόσο με τον Marquez: "Όταν κοιτάς τα δεδομένα, βλέπεις ότι σε ορισμένες στροφές, είναι απίστευτος και είναι στο όριο για έναν ολόκληρο γύρο. Του αρέσει ένα αυτοκίνητο με πολύ δυνατό μπροστινό μέρος".

Το επιθετικό στυλ και των δύο ανδρών παράγει πάντα ένα συναρπαστικό θέαμα και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε τον Marquez να οδηγεί ξανά στο όριο καθώς τα MotoGP κατευθύνονται στο Le Mans. Η ιστορική πόλη των αγώνων είναι ο επόμενος σταθμός στο ημερολόγιο MotoGP, για τον έβδομο γύρο του Πρωταθλήματος του 2022.

 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Τι κάνουν οι άλλες Yamaha δεν με αφορά

« Προηγούμενο άρθρο

H Speed Up Racing διώχνει τον Romano Fenati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα