• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Speed Up Racing διώχνει τον Romano Fenati!
Νέα 04/05/2022 - 20:19

Με μια  λακωνική δήλωση, η ομάδα του Luca Boscoscuro ανακοίνωσε την απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία της με τον αναβάτη απο το Ascoli. 

"Η SpeedUp Team ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου με τον αναβάτη της, Romano Fenati".

Με αυτά τα λίγα λόγια η ομάδα του Luca Boscoscurο ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον αναβάτη τους. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο μερών ήταν τεταμένες κατά τους τελευταίους αγώνες, λόγω των αποτελεσμάτων του Ιταλού αναβάτη από την έναρξη της σεζόν.

Στη Jerez, ο Boscoscuro είπε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του Fenati, αλλά και ότι ήλπιζε σε ένα βήμα μπροστά από τον Romano, ώστε να συνεχίσουν τη σεζόν μαζί. Ο Fenati δεν ολοκλήρωσε το GP της Ισπανίας λόγω πτώσης και τώρα έφτασε η ανακοίνωση του διαζυγίου, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

O Romano Fenati είχε ανέβει στην Moto2 το 2018, μετά την δεύτερη θέση που είχε πάρει στο πρωτάθλημα της Moto3 έναν χρόνο νωρίτερα. Ωστόσο, στο Grand Prix του San Marino, άρπαξε στην ευθεία την μανέτα του μπροστινού φρένου του Stefano Manzi, κάτι που του επέφερε ποινή μη συμμετοχής σε δύο αγώνες. Στον απόηχο αυτού του συμβάντος, η ομάδα του (Marinelli Snipers Moto2)  τερμάτισε το συμβόλαιό του και ο Fenati επέστρεψε στην Moto3. 


Μια καλή χρονιά το 2021 επέτρεψε στον Fenati την επιστροφή του στην Moto2, με την ομάδα του Luca Boscoscuro, δίπλα στον 17χρονο Fermin Aldeguer. 

Επόμενο άρθρο »

Albon: Ο Verstappen είναι σαν τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Τα προβλήματα της ΚΤΜ στην αρχή της σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα