• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Mir ήταν έτοιμος να υπογράψει με την Suzuki
Είναι σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη
Νέα 04/05/2022 - 14:27

 Ήρθε πραγματικά από το πουθενά. Καθώς περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα, η είδηση ​​που διέρρευσε είναι ξεκάθαρη. Η Suzuki αποχαιρετά τα MotoGP. Ένα σκληρό πλήγμα για όσους βρίσκονται στην ομάδα που διαχειρίζεται o Livio Suppo φέτος.

Τεχνικοί, μηχανικοί, καθώς και όλοι όσοι εργάζονται στον χώρο των media πρέπει τώρα να βρουν μια λύση από πού να ξεκινήσουν για το 2023. Ανάμεσά τους φυσικά και οι αναβάτες. Τις τελευταίες ώρες, ο Paco Sanchez, ο μάνατζερ του Joan Mir, μίλησε στην εκπομπή Twitch με τον Nico Abad: "Προς το παρόν, δεν έχω λάβει ακόμη επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό", είπε. "Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τους μάνατζερ της ομάδας, αλλά δεν έλαβα απάντηση από αυτούς. Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά απίστευτο, και ένας παραπάνω λόγος είναι επειδή ο στόχος του Joan ήταν να μείνει στη Suzuki".


Στη συνέχεια ο Paco Sanchez μίλησε για την αγορά: "Πολλοί λένε ότι ο Mir θα πάει στη Honda ή στη Yamaha, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Joan ήταν έτοιμος να υπογράψει την ανανέωσή του με τη Suzuki. Στην πραγματικότητα, η διαπραγμάτευση ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Ήθελε να μείνει εκεί. Αυτή ήταν πάντα η προτεραιότητά του. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε τι πρόκειται να συμβεί και να εξετάσουμε τις εναλλακτικές. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι σοκαρισμένος με αυτό που συμβαίνει και ανησυχεί. Νομίζω ότι αυτή η απόφαση ελήφθη από την Suzuki πραγματικά την τελευταία στιγμή, χωρίς να τους δώσουν (στους ανθρώπους που εργάζονται για την ομάδα) χρόνο να αντιδράσουν".

Επόμενο άρθρο »

Τα προβλήματα της ΚΤΜ στην αρχή της σεζόν

« Προηγούμενο άρθρο

H Dorna "υπενθυμίζει" στην Suzuki το συμβόλαιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα