• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller και Mir μιλούν για το περιστατικό μεταξύ τους
Στον αγώνα της Πορτογαλίας
Νέα 25/04/2022 - 14:55

Ο Mir οδήγησε τον αγώνα των 25 γύρων στα πρώτα στάδια, αλλά σύντομα καταβροχθίστηκε από τον τελικό νικητή Fabio Quartararo και προσπεράστηκε λίγο μετά από τον Johann Zarco, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την έλλειψη αίσθησης στο μεσαίο μπροστινό ελαστικό του.

Στον 19ο γύρο, ο Miller προσπάθησε να προσπεράσει τον Mir στην πρώτη στροφή, αλλά έχασε το μπροστινό μέρος της Ducati του καθώς βρέθηκε δίπλα του στο φρενάρισμα και συμπαρέσυρε τον αναβάτη της Suzuki στις αμμοπαγίδες του Portimao.

Μιλώντας για τη πτώση, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020 είπε: "Σχετικά με το περιστατικό με τον Jack, είναι ένα πρόβλημα, αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε μένα. Έκανα αυτό το λάθος μερικές φορές (στο παρελθόν)".

"Ξέρω ότι δεν το έκανε επίτηδες. Ήθελε απλώς να προσπεράσει σε ένα σημείο όπου δεν υπήρχε χώρος, φρέναρα και εγώ αρκετά δυνατά επίσης. Μετά κλείδωσε το μπροστινό του μέρος, ήταν κρίμα, αλλά έκανα αυτό το λάθος μερικές φορές. Λοιπόν, ελπίζω ότι θα μάθει από αυτό και δεν θα συμβεί ξανά".

Ο Miller πιστεύει ότι μπορεί να άγγιξε ένα  υγρό σημείο στο εσωτερικό της πρώτης στροφής, όταν έπεσε και παραδέχεται ότι αισθάνεται άσχημα για το περιστατικό.


"Ένιωθα καλά, ο αγώνας πήγαινε καλά, συντήρησα τα ελαστικά για τους πρώτους 16 γύρους", ανέφερε ο Miller. "Άρχισα να πιέζω, άρχισα να πλησιάζω τους αναβάτες μπροστά. Όταν πλησίασα, ο Johann Zarco είχε περάσει τον Mir, οπότε έπρεπε να κάνω και εγώ την προσπέραση".

"Δοκίμασα τρεις συνεχόμενους γύρους για να πλησιάσω αρκετά στην πρώτη στροφή και ένιωσα ότι μπορούσα να το κάνω. Καθώς πήγα να περάσω, βρισκόμουν στην εσωτερική – δεν ξέρω αν ακούμπησα κάποιο υγρό σημείο εκεί. Αλλά κλείδωσε το μπροστινό μέρος και τον <<μάζεψα>>. Ποτέ δεν είναι ωραίο, το να πέφτεις τόσο αργά σε έναν αγώνα όπως έγινε τώρα, είναι πάντα χάλια (το συναίσθημα)".

"Και το να βγάλεις εκτός και έναν άλλον αναβάτη πάντα το κάνει χειρότερο. Έτσι, νιώθω πραγματικά βρώμικος. Αλλά έγινε ότι έγινε".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Δεν βρίσκομαι στην καλή μου στιγμή τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Περιστεράς σε αριθμούς στο Άσσεν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα