• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Emilio Alzamora: Ο Marc χρειάζεται υποστήριξη από την Honda
Πρέπει να του δώσουν πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα
Νέα 16/04/2022 - 14:06

Την περασμένη Κυριακή, ο Emilio Alzamora ήταν περισσότερο θυμωμένος παρά ενθουσιασμένος. Ο αναβάτης του, Marc Marquez, είχε μια φανταστική επιστροφή στο Austin, πηγαίνοντας από την τελευταία στην έκτη θέση. Αλλά ο manager δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος: "Αισθάνομαι θυμωμένος, γιατί ήταν πραγματικά άτυχος στην εκκίνηση και αυτό καθόρισε τον αγώνα του", είπε σε συνέντευξή του στην AS.

Εξάλλου, δουλεύοντας με τον Marquez για πολλά χρόνια, ο Alzamora ξέρει για τι είναι ικανός, ακόμα κι αν καταφέρνει να τον εκπλήξει. Όπως στο Austin.


"Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω", εξήγησε ο Emilio. "Πάντα λέω ότι οι αθλητές πρέπει να φτιάχνουν τη δική τους τύχη και το κάνει αυτό, αλλά στην πραγματικότητα δεν το έχει καταφέρει ακόμα, γιατί αυτή η τεχνική αστοχία στην εκκίνηση περιέπλεξε τον αγώνα του μετά την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να φτάσει εδώ. Για εμάς, αυτή η έκτη θέση είναι μια νίκη και δίνει στον Marc και στη Honda λίγο οξυγόνο για να συνεχίσουν να δουλεύουν, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς".

Ο Marquez συνδυάζει τα πάντα και ο Alzamora θέλει η Honda να κάνει το ίδιο, επειδή η νέα μοτοσυκλέτα δεν είναι ακόμα τέλεια και ο αναβάτης του χρειάζεται ένα μέσο για να εκφραστεί όσο καλύτερα μπορεί, ειδικά επειδή το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό για όλους, με τον Marquez 40 βαθμούς από την κορυφή και 17 Grand Prix να απομένουν.

"Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τόσο για εκείνον όσο και για τη Honda, αλλά οι συνθήκες πρέπει να είναι κατάλληλες", τόνισε ο manager. "Η Honda έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και ο Marc πιέζει και δίνει οδηγίες, αλλά χρειάζεται η Honda να του δώσει μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Νομίζω ότι είναι στο σωστό δρόμο, διαφορετικά η επιστροφή θα είναι αδύνατη. Ακόμα κι έτσι, χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη από αυτούς".

Επόμενο άρθρο »

Χρονιά αναπροσαρμογής για τον Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Η εκπληκτική ανάκαμψη του Marquez στην COTA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA