• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bardahl KXT Racing 2T
Νέα Αγοράς 10/04/2022 - 18:39
BARDAHL KXT RACING 2T ειδικό RACING SPECIAL 2T λιπαντικό, υψηλής απόδοσης που προορίζεται για χρήση σε αγώνες και έχει αναπτυχθεί για δίχρονους κινητήρες μεγάλης απόδοσης που λειτουργούν σε πολύ υψηλές στροφές.
 
Περιέχει την αποκλειστική φόρμουλα BARDAHL POLAR PLUS με συνθετικούς εστέρες, ικανή να σχηματίσει ένα λιπαντικό μοριακό φιλμ το οποίο δημιουργεί ένα μόνιμο προστατευτικό φίλμ, μειώνοντας δραστικά την τριβή σε όλα τα μέρη του κινητήρα.
 
Το KXT RACING αυξάνει την ισχύ του κινητήρα λόγω τον χαμηλών τριβών και η συμπυκνωμένη φόρμουλα του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί σε χαμηλή αναλογία
 
  •   -  100% συνθετικό.
  •   -  Μόνο για ανάμιξη στο ρεζερβουάρ.
 
Η Bardahl είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή προσθέτων και λιπαντικών για πανω απο 80 χρόνια και επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη για να εξασφαλίσει στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα των προιόντων. Βαδίζουμε με μία φιλοσοφία: πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την ποιότητα του τελικού προιόντος. Ο ιδρυτής Ole Bardahl δημιούργησε αυτήν την εταιρεία με ένα όραμα: "Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα προιόντα στο είδος τους, δεν θα τα κάνουμε καθόλου".
 
 
Η Αφοι Β. Κύρκου Ο.Ε. ιδύθηκε το 2014 με σκοπό να διανέμει τα προιόντα της Bardahl Πανελλαδικά.  Η εμπειρία της στον χώρο των λιπαντικών και προσθέτων απο το 2005 την έχει καθιερώσει στην Ελληνική αγορά όλα αυτά τα χρόνια.
 
ΟΔΟΣ: Δυρραχίου 72, Σεπόλια
EMAIL: info@bardahl.gr
ΤΗΛ: 210 6215490-3
 

Επόμενο άρθρο »

Leasing Motoway από την Καμπράνης Α.Ε.

« Προηγούμενο άρθρο

Το ATHENS MOTOSHOW 2022 άνοιξε τις πύλες του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα