• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το ATHENS MOTOSHOW 2022 άνοιξε τις πύλες του
Με όλα τα νέα μοντέλα 2022
Νέα Αγοράς 08/04/2022 - 19:19

Το ATHENS MOTOSHOW 2022 άνοιξέ τις πύλες του χθες το απόγευμα και από την στιγμή που άνοιξε η πύλη μέχρι και την ώρα του κλεισίματος ο χώρος ήταν μόνιμα γεμάτος από επισκέπτες.

Σίγουρα το μεγάλο διάστημα χωρίς αντίστοιχες εκδηλώσεις βοήθησε στην προσέλευση αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία πολλών νέων μοντέλων που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα στον χώρο της έκθεσης.

Νέα μοντέλα όπως η νέα Ducati Desert X, η νέα Triumph Tiger 1200 Rally Explorer, η νέα Yamaha Ténéré 700 World Raid, η νέα sport R7, η touring Honda NT1100, το νέο Adventure scooter ADV350, οι νέες classic cruiser BMW R18 και το νέο ηλεκτρικό scooter Piaggio 1.

Επίσης στα περίπτερα των εταιριών που συμμετείχαν υπήρχαν όλες οι νέες 2022 εκδόσεις των γνωστών μοντέλων ή τουλάχιστον όσα ήταν διαθέσιμα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τις σημαντικές καθυστερήσεις παραδόσεων από τα εργοστάσια λόγω COVID.

Σημαντικές απουσίες ήταν αυτή της η Suzuki που μαζί με την SYM και την Daytona που αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, απούσα επίσης ήταν και η Kawasaki που ουσιαστικά δεν έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.

 

Το ATHENS MOTOSHOW 2022 πραγματοποιείται στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού στον Κεραμεικό.

Ημερήσιο εισιτήριο: €6 – Δωρεάν είσοδος σε ΑΜΕΑ και παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ώρες λειτουργίας για τις καθημερινές 15:00 - 21:00 & για τα Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:00.

Προϋπόθεση για την είσοδο στην έκθεση είναι η χρήση μάσκας και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).

 

 

Επόμενο άρθρο »

Bardahl KXT Racing 2T

« Προηγούμενο άρθρο

Κιτ Δαγκάνας-Αντάπτορα της eXTra products για ακτινικές δαγκάνες της Brembo

Χορηγοί