• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένοι οι αναβάτες του HRC
Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τους Ιάπωνες (και μη) κατασκευαστές.
Νέα 20/04/2010 - 09:53

Έπειτα από την πρόσφατη αναβολή του Ιαπωνικού Grand Prix που γίνεται στην πίστα του Motegi την απογοήτευσή τους εξέφρασαν οι αναβάτες και τα μέλη της ομάδας της εργοστασιακής Honda. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τους Ιάπωνες (και μη) κατασκευαστές μιας και αποτελεί “εντός έδρας” παιχνίδι. 

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν ανυπόμονος και περίμενε πως και πως να βρεθεί η ομάδα του στην πίστα της Honda έπειτα από το καλό αποτέλεσμα που είχε φέρει στον πρώτο αγώνα στο Losail.

 

Επιπλέον, θα είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του HRC πριν από τον αγώνα, κάτι για το οποίο ευελπιστεί να γίνει στο μέλλον. “Η πίστα του Motegi έχει περίεργη σχεδίαση και διαφέρει από τις άλλες πίστες κι ήθελα να δω πως θα συμπεριφέρεται η νέα RC212V σ’αυτή. Από πλευράς οδηγών και θαυμαστών είναι κρίμα που χάνουμε την ευκαιρία να βρεθούμε τώρα στο Motegi από την άλλη πλευρά είναι καλό γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλύτερα έπειτα από τις αλλαγές που έχουμε ζητήσει από το HRC” δήλωσε πρόσφατα ο Ιταλός οδηγός. 

 

Απογοητεύτηκα πολύ με την αναβολή του αγώνα κι αυτό γιατί το Motegi αποτελεί μία από τις πίστες που αγαπώ κι έχω πάντα ένα καλό κίνητρο γι’αυτόν τον αγώνα και φέρω καλά αποτελέσματα στην Ιαπωνία. Επίσης, αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την Honda και τους οπαδούς της.” ανάφερε ο Dani Pedrosa μεταξύ άλλων στις πρόσφατες δηλώσεις του.

 

Τουλάχιστον η τύχη ήταν με το μέρος μας δήλωσε ο Pedrosa εφόσον η αναβολή έγινε πριν αρχίσει να μετακινείται η ομάδα. Τέλος, ελπίζει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί στην Ευρώπη κι ο κόσμος δεν θα έχει πρόβλημα στο να επισκεφτεί την Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Πολλές εκδηλώσεις στο Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Νέα δεδομένα για τα ελαστικά των MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα