• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολλές εκδηλώσεις στο Silverstone
Τρεις εκδηλώσεις έχουν εξασφαλιστεί μέχρι στιγμής
Νέα 20/04/2010 - 09:54

Η διεύθυνση της Βρετανικής πίστας του Silverstone πρόσφατα ανακοίνωσε ότι στον αγώνα του MotoGP (18-20 Ιουνίου) θα διεξαχθούν παράλληλα κι άλλες εκδηλώσεις με στόχο την διασκέδαση του κοινού.

 

Τρεις εκδηλώσεις έχουν εξασφαλιστεί μέχρι στιγμής: Red Bull Pro Nationals MX Championships, Red Bull F-Fighters Jams και ο ντόπιος πολυπρωταθλητής του Trial Dougie Lampin. Παρόν θα είναι και ο σπέσιαλ DJ της Red Bull που ακολουθεί τα αντίστοιχα φεστιβάλ.  

 

Ο γενικός διευθυντής της πίστας Richard Phillips ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Υποσχεθήκαμε στους οπαδούς των MotoGP ότι θα γευτούν μία μοναδική εμπειρία στην θρυλική πίστα κι αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να τους δώσουμε. Επιπλέον, η πίστα διαθέτει νέες εγκαταστάσεις, μία επένδυση πολλών εκατομμυρίων λυρών που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό. Η πίστα του Silverstone σε συνεργασία με την Red Bull θα προσφέρουν μία μοναδική παράσταση στους θεατές αυτή την χρονιά. Οι θεατές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σ’αυτές τις εκδηλώσεις έχοντας προμηθευτεί το εισιτήριο του αγώνα.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων που πωλούνται ήδη από τώρα ξεκινούν από τις 15 λίρες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρει κανείς στην ιστοσελίδα της πίστας του Silverstone, www.silverstone.co.uk

Επόμενο άρθρο »

Έκπληκτος έμεινε ο Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευμένοι οι αναβάτες του HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα