• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto3 ΕΔ3
O Foggia ταχύτερος στις ΕΔ3, ο Guevara στους συνδυασμένους
Νέα 05/03/2022 - 10:24

Ο Izan Guevara συνεχίζει να ηγείται της Moto3 στο Grand Prix του Qatar αφού ο χρόνος που έκανε την Παρασκευή (2:04.920), ήταν αήττητος στις ΕΔ3. Ο John McPhee παραμένει στην δεύτερη θέση έχοντας κάνει και αυτός τον ταχύτερό του χρόνο στις ΕΔ2, με τον Foggia τρίτο στους συνδυασμένους χρόνους μετά από μια μικρή βελτίωση στις ΕΔ3.

Κατευθυνόμενοι στη δράση του Σαββάτου, κανείς δεν περίμενε πραγματικά πάρα πολλές αλλαγές στα συνολικά φύλλα χρόνου των ΕΔ3 με τις συνθήκες που επικρατούν να είναι χειρότερες από τις ΕΔ2 της Παρασκευής. 


Δεν υπήρχαν αναβάτες που να μπορούν να καταρίψουν τον ταχύτερο χρόνο, με τον Ayumu Sasaki να καταφέρνει να πάρει την δεύτερη θέση, αλλά ο χρόνος του στη συνέχεια χάθηκε λόγω παραβίασης της κίτρινης σημαίας. Αυτό σήμαινε ότι οι τρεις πρώτοι παρέμειναν οι ίδιοι από την Παρασκευή – ο Guevara προηγείται των McPhee και Foggia.

Οι Tatsuki Suzuki και Sergio Garcia συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα μετά τις ΕΔ, μπροστά από τον Andrea Migno και τον Kaito Toba που βελτίωσε τον χρόνο του σήμερα. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Jaume Masia, Carlos Tatay και ο ομόσταυλός του, Xavier Artigas.


Οι Riccardo Rossi, Ryusei Yamanaka, Joel Kelso και ο Deniz Öncü κερδίζουν τις υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν κατευθείαν στις ΚΑΤ2, σήμερα το απόγευμα. 
Ο Elia Bartolini, ο Lorenzo Fellon και ο Alberto Surra είχα πτώση στις ΕΔ3, ενώ η Ana Carrasco υπέστη μηχανικό πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα της.

Επόμενο άρθρο »

Συγκινητική νίκη για Enea Bastianini και Gresini Team

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Αν αύριο έχω τον ρυθμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα