• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto3 ΕΔ1
Κυρίαρχος ο Foggia στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς
Νέα 04/03/2022 - 12:44

Ο δεύτερος του Πρωταθλήματος του 2021, Dennis Foggia, κυριάρχησε στις ΕΔ1 της Moto3 στο Grand Prix του Qatar αφού σημείωσε 2:05.414 στον τελευταίο του γύρο, βλέποντας τον συμπατριώτη του, Andrea Migno, να παίρνει την δεύτερη θέση με διαφορά 0,9 δευτερόλεπτα. Ο Carlos Tatay ήταν ο τρίτος ταχύτερος στην εναρκτήρια συνεδρία του 2022, με τον Ισπανό να είναι 1,1 δευτερόλεπτα μακριά από τον χρόνο του Foggia.


O Foggia έκανε ξεκάθαρες από την αρχή τις προθέσεις του, καθώς βρέθηκε στην κορυφή από τα πρώτα στάδια του session και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος, βελτιώνοντας σταδιακά το χρόνο του.


Ο Alberto Surra πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Lorenzo Fellon, ενώ ο Jaume Masia ήταν όγδοος. Την δεκάδα έκλεισαν οι Daniel Holgado και Kaito Toba.


Ο Tatsuki Suzuki έβαλε και τις δύο Leopard Racing Honda στην πρώτη πεντάδα καθώς ο Ιάπωνας αναβάτης πήρε την τέταρτη θέση, με την πέμπτη θέση να πηγαίνει στον Riccardo Rossi. Οι συνθήκες πίστας ήταν καλύτερες από το αναμενόμενο και τα επίπεδα πρόσφυσης είναι καλά την Παρασκευή στο Lusail International Circuit.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

"Θα είναι μια τρελή σεζόν"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα