• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Κολεξιόν Hebo 2022
Νέα Αγοράς 23/02/2022 - 22:37
Νέα Κολεξιόν Hebo 2022

Μια συλλογή που ξεχωρίζει για τα ελαφριά, διαπνέοντα και πολύ ανθεκτικά υλικά. Μέγιστη άνεση και απόδοση με πολύ ελκυστικό στυλ.

Οι μπλούζες της νέας σειράς STRATOS είναι ανθεκτικές, δροσερές και προσφέρουν άνεση και ευκολία στην κίνηση κατά τη διάρκεια της βόλτας ή του αγώνα. Απορροφούν την υγρασία και στεγνώνουν γρήγορα χάρη στην νέα τεχνολογία Super Fresh.
 
Το παντελόνι είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα HD600D για τέλεια εφαρμογή. Τριπλή ραφή στις κρίσιμες περιοχές και ενίσχυση TPR στα γόνατα με εσωτερική επένδυση. Εσωτερικά πάνελ EVA στα πλαϊνά των μηρών για απορρόφηση μικρών κραδασμών. Εσωτερική επένδυση από ελαστικό πλέγμα, ελαφριά, εύκαμπτη και διαπνέουσα.
 
      MX STRATOS JAIL HE2555            MX STRATOS JAIL HE3555
 
 
 
     
MX STRATOS WOODSMAN HE2553         MX STRATOS 2 WHEELS HE2554

 

 
 
 
 

 

Νέα προϊόντα έχουν προστεθεί στις σειρές SCRATCH και PHENIX. Μία μεγάλη ποικιλία είναι διαθέσιμη και επιτρέπει σε κάθε αναβάτη να δημιουργήσει το δικό του στυλ συνδυάζοντας κατά την προτίμησή του μπλούζα, παντελόνι και γάντια για κάθε έξοδο.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Οι σειρές γαντιών SCRATCH, STRATOS, BAGGY και PHENIX JR έχουν επίσης ανανεωθεί στη συλλογή 2022 και προσφέρουν στους αναβάτες διαφορετικές επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε όλες τις συνθήκες, παρέχοντας πάντα τη μέγιστη άνεση και προστασία για να αντιμετωπίσουν τις πιο ακραίες καταστάσεις.
 
 
 
 
 
SCRATCH HE1245              STRATOS HE1244
 

 

Το νέο μπουφάν CROSS OVER II είναι κατασκευασμένο από ύφασμα πολυεστέρα υψηλής πυκνότητας, υλικό που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή. Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση του κρύου και των κακών καιρικών συνθηκών και λειτουργεί ταυτόχρονα ως αντιανεμικό, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια οδήγησης. Το νέο μοντέλο είναι κατάλληλο για βόλτες μεγάλης διάρκειας και ταξίδια, καθώς έχει μια μεγάλη πίσω τσέπη ιδανική για την αποθήκευση των απαραίτητων προσωπικών αντικειμένων.
 
 
 
 
 
 

eXTra products

 

Επόμενο άρθρο »

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ DAINESE AVRO D2 TEX JACKET

« Προηγούμενο άρθρο

Περιορισμένης παραγωγής Triumph Speed Twin Breitling

Χορηγοί