• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Serrenduro: Οδηγήστε με πάθος, απολαύστε μοναδική φιλοξενία
Νέα Αγοράς 18/02/2022 - 22:46

Το πάθος μας για τις μοτοσυκλέτες (ιδιαίτερα τις εντούρο), τη φύση και την πολυτελή φιλοξενία μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε την εταιρεία μας, την Serrenduro, με προέλευση από την πόλη μας (τις Σέρρες, διάσημη για το 2008 ISDE “International Six Days Enduro” ) και αρκετούς ακόμη αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εντούρο. Πολλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν περιγράψει την περιοχή μας ως παράδεισο του εντούρο. Η ύπαρξη του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών έκανε την πόλη μας τον απόλυτο προορισμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τι είναι η Serrenduro;

Ένα με τη φύση

Ο μοναδικός μας στόχος είναι να σας προσφέρουμε μια εμπειρία ανάβασης στις μαγικές διαδρομές των βουνών μας. Οι πεπειραμένοι συνοδοί μας ξέρουν κάθε εκατοστό του τεραίν και θα σας παρέχουν ασφαλείς και υπεύθυνες διαδρομές.

Μέρος να ζεις

Το ταξίδι στην αδρεναλίνη και οι μοναδικές στιγμές θα ξεκινήσουν μόλις σας παραλάβουμε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (SKG) , ένα μοντέρνο αεροδρόμιο το οποίο ενώνει τη βόρεια Ελλάδα με τον υπόλοιπο κόσμο. Οι Σέρρες είναι μόλις 90χλμ (60 μίλια) μακριά. Η διαμονή σας είναι στo κατάλυμμα Hacienda Verde. Ένα ιδιωτικό κτήμα, λίγο έξω από τις Σέρρες, είναι η βάση για τις δραστηριότητές σας. Οι επιλογές αναρίθμητες: Μπάρμπεκιου, τζακούζι, πισίνα, αθλητικές δραστηριότητες και πολλά ακόμη για στιγμές ενθουσιασμού και χαλάρωσης. (Μια εναλλακτική διαμονή είναι το, επίσης, πολυτελές , Elpida Hotel Resort)

Γεύση Ελλάδος και όχι μόνο…

Η ελληνικη κουζίνα (ή διεθνής αν το θέλετε) θα προκαλέσει εκρήξεις γεύσεων και ευχαρίστησης, στο μπάρμπεκιου, την εσωτερική ή εξωτερική κουζίνα μέσα στο κτήμα. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε τη γαστρονομική παράδοση των Σερρών σε τοπικά εστιατόρια και ταβέρνες. Η πόλη μας, διάσημη για την πληθώρα επιλογών νυχτερινής διασκέδασης θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Οδηγήστε με πάθος

Οι μοτοσυκλέτες που σας παρέχουμε, είναι τελευταία πλήρως εξοπλισμένα μοντέλα (ΚΤΜ- Husqvarna)σε άριστη κατάσταση. Δε χρειάζεται να φέρετε μαζί τον εξοπλισμό σας, το έχουμε αναλάβει εμείς! Υψηλής ποιότητας στολές και όλος ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι ο καλύτερος, εντός των προδιαγραφών ασφαλείας. Χαλαρώστε, απολαύστε μερικές ήρεμες στιγμές, ανεβείτε στις μηχανές και χαρείτε το δάσος!

Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα. Αυτός είναι και ο αριθμός συμμετεχόντων που οι πεπειραμένοι συνοδοί μας συνιστούν ούτως ώστε κάθε γκρουπ αναβατών να έχει τα υψηλότερα εχέγγυα ασφάλειας, ευελιξίας και λειτουργικότητας για κάθε διαδρομή.

Ξεκινήστε τη μέρα σας στον παράδεισό μας με ένα πλούσιο πρωινό που θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε.

Το μασάζ δίπλα στην πισίνα είναι ένα δώρο που δικαιούστε.

Το τζακούζι με την πανοραμική θέα στην κοιλάδα των Σερρών είναι μια εμπειρία που θα τη θυμάστε!

Μπορείτε να παίξετε πιγκ πογκ, μπιλιάρδο, μπάσκετ και αρκετά ακόμη αθλήματα στην αυλή του κτήματος. Μπορείτε, ακόμη να βγείτε για περίπατο στο δάσος, το οποίο είναι έξω από το κτήμα ή να δοκιμάσετε ορεινή ποδηλασία. Αρκετά κοντά υπάρχει μια μικρή διαδρομή όπου μπορείτε να κάνετε προθέρμανση ή να εξοικειωθείτε με τις μηχανές. Και μετα…ας ξεκινήσει το σόου! Οι διαδρομές είναι διαφορετικές κάθε μέρα και οι προορισμοί γεμάτοι εκπλήξεις (πχ παραδοσιακά ατμόλουτρα «χαμάμ» και γραφικά χωριουδάκια).

Η πόλη των Σερρών εμπνέει να υποκύψεις στην πιο απολαυστική συνήθεια, τα ψώνια. Οι Σέρρες είναι ακόμη διάσημες για τη νυχτερινή ζωή. Είστε ευπρόσδεκτοι να την ζήσετε.

Η θάλασσα είναι μόλις 60χλμ (45 μίλια) μακριά. Παραθαλάσσια μπαράκια, ήσυχες ακρογιαλιές, όλα είναι θέμα επιλογών.

Η λίμνη Κερκίνη, ένα παγκοσμίως γνωστό οικοσύστημα για αρκετά είδη άγριας ζωής είναι μόνο 30 χλμ (20μίλια) μακριά. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια βαρκάδα στη λίμνη, να ηρεμήσετε στα τοπία της ή να γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές όπως το βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης, ένα είδος κόκκινου κρέατος περιζήτητου σε όλη τη χώρα.

Ο αρχαιολογικός χώρος της Αμφίπολης είναι ένα ιστορικό μέρος, εκεί όπου ο Μέγας Αλέξανδρος έκρυψε (και συνεχίζουν να είναι κρυμμένα) μερικά από τα μεγαλύτερα μυστικά του.

Μετά την ανάβαση μπορείτε να απολαύσετε ένα ενεργειακό ρόφημα για να ανακτήσετε την ενέργειά σας , με συνέχεια το γεύμα που έχετε επιλέξει. Οι μέρες σας μπορούν να γεμίσουν με πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, πχ μια επίσκεψη στο διάσημο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπου μπορείτε να οδηγήσετε αγωνιστικά αυτοκίνητα, μηχανές πίστας ή καρτ στη μεγαλύτερη πίστα των Βαλκανίων. 

Τα παραδοσιακά ατμόλουτρα «χαμάμ» στα χωριά του Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε για τον καθαρισμό  σώματος και ψυχής.

Οι τοπικοί αμπελώνες είναι διάσημοι για μερικά από τα πιο εκλεκτά κρασιά της χώρας.

Κατά τη χειμερινή περιόδο μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα πλησιέστερα χιονοδρομικά κέντρα για διασκέδαση στο χιόνι.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το συνηθισμένο πρόγραμμα είναι για 5 ημέρες, αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Καλέστε μας για τιμή, παροχές κτλ

Τηλ επικοινωνίας

6972832564

6948510948

Επόμενο άρθρο »

Ενδοεπικοινωνία Bluetooth Cardo Freecom 1+

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ PISTA GP RR ΤΗΣ AGV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα