• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
43 o Valentino Rossi!
Γιορτάζει με δοκιμές Audi R8
Νέα 16/02/2022 - 12:05

Στις 16 Φεβρουαρίου του 1979 στο νοσοκομείο του Πέζαρο – λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της στην Ταβούλια – η Στεφάνια Πάλμα έφερε στον κόσμο το παιδί του Γκρατσιάνο Ρόσσι, που ονόμασαν Βαλεντίνο.

Παρά το ότι ο Γκρατσιάνο ήταν οδηγός Αγώνων μοτοσυκλέτας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δεν περίμενε ότι η εξέλιξη του γιού του θα ήταν αυτή που 43 χρόνια μετά έγραψε μια φωτεινή πορεία και κατά τους περισσότερους – ακόμη και αντιπάλους του – ο Ρόσσι θεωρείται ο Μεγαλύτερος Όλων των Εποχών, στα αγγλικά ο G.O.A.T. (Greatsr Of All Times). 

9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 115 νίκες αργότερα ο Βαλεντίνο Ρόσσι δεν είναι πια αγωνιζόμενος στη μοτοσυκλέτα, αλλά παραμένει ως ιδιοκτήτης της ομάδας VR|46 σε MotoGP και Moto 2. Παράλληλα ξεκινά την καριέρα του ως οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και μετά από προπόνηση με μοτοσυκλέτα στο ράντσο του, ήδη από χθες βρίσκεται στην πίστα Magny Cours με τη νέα του ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί πίσω από το τιμόνι ενός Audi R8.

Πέρα από αυτό είναι έτοιμος από μέρα σε μέρα να υποδεχτεί στον κόσμο τη δική του κόρη και η Φρανσέσκα – Σοφία Νοβέλο ήδη ετοίμασε στο σπίτι τους το παιδικό ροζ δωμάτιο της επερχόμενης “Ροσσούλας”.

Χρόνια Πολλά Βαλεντίνο!

 

Επόμενο άρθρο »

Puig: Χωρίς τους τραυματισμούς ο Marquez θα είχε πάρει 2 Πρωταθλήματα

« Προηγούμενο άρθρο

Ήδη ξεκινούν οι εργασίες για βελτιώσεις στην Mandalika

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA