• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Χωρίς τους τραυματισμούς ο Marquez θα είχε πάρει 2 Πρωταθλήματα
Νέα 16/02/2022 - 12:07

Οι τελευταίες σεζόν της Honda ήταν σίγουρα λίγο δύσκολες λόγω της απουσίας του κύριου αναβάτη της: του Marc Marquez. Ο Alberto Puig, ο team manager, έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις τα τελευταία χρόνια για τη διαχείριση τόσο του Πρωταθλητή από την Cervera όσο και μιας τόσο σημαντικής ομάδας τη στιγμή της απουσίας του Marc και μετά. Τώρα, μετά τις τρεις περσινές νίκες και τον τρόμο της διπλωπίας, ο Marquez φαίνεται να επιστρέφει επιτέλους, αλλά πώς έζησε ο Alberto Puig αυτές τις σεζόν;

"Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά νομίζω ότι η ζωή έχει να κάνει με προκλήσεις, όχι; Και παρόλο που είχαμε πραγματικά προβλήματα, καταφέραμε να συνεχίσουμε ως ομάδα. Οι χειμωνιάτικες σκέψεις μας ήταν να δούμε αν ο Marc επρόκειτο να είναι έτοιμος και σαφώς περιμέναμε κάποια νέα για να δούμε αν θα μπορούσε να είναι στα τεστ της χειμερινής περιόδου και πως εξελίσσονταν όλα τα σωματικά του προβλήματα. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια, ξέραμε ότι ο Pol ήταν έτοιμος, αλλά ήταν σημαντικό ο Pol να έχει και τον Marc για να δοκιμάσει τις μοτοσυκλέτες και να αναπτύξουν όλα όσα έγιναν στην Ιαπωνία τον χειμώνα".

Όσο για την καριέρα του Marc στην Honda, o Puig αναγνώρισε για άλλη μια φορά το πόσο εκπληκτική είναι ενώ είναι σίγουρος ότι τα τρόπαια θα ήταν περισσότερα χωρίς τους τραυματισμούς. 


"Την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Honda πήρε το Πρωτάθλημα. Αυτό σου δείχνει πολλά για τις ικανότητες του αναβάτη. Η καριέρα του στην Honda ήταν τρομερά επιτυχημένη και έχει μόνο, παγώσει θα λέγαμε, τα δύο τελευταία χρόνια λόγω των τραυματισμών.  Πραγματικά πιστεύω ότι χωρίς αυτούς τους τραυματισμούς θα είχε πάρει και αυτά τα δύο Πρωταθλήματα. Ξεκάθαρα. Αυτή είναι η άποψή μου".

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Επόμενο άρθρο »

Που βρίσκεται πραγματικά η ΚΤΜ;

« Προηγούμενο άρθρο

43 o Valentino Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA