• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι δοκιμές του Red Bull Rookies Cup
Οι Hiura, Kent και Ruiz ήταν οι ταχύτεροι.
Νέα 17/04/2010 - 14:22

Το τρίημερο των δοκιμών των νεαρών αθλητών του Red Bull Rookies Cup διεξήχθη στην Ισπανία στην πίστα της Jerez κάτω από κρύο και βροχερό καιρό. Με το πέρας των δοκιμών ο 15άχρονος Daijiro Hiura είχε σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο μπροστά από τον 16άχρονο Βρετανό Danny Kent και τον Ισπανό Daniel Ruiz που έκλεισε τα 18χρόνια την τελευταία ημέρα των δοκιμών. 

 

Ο Γιαπωνέζος αναβάτης ήταν σε γρήγορο ρυθμό όλο το τριήμερο. Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής: “Ήταν ένα καλό τριήμερο δοκιμών για μένα κι ήμουν ευχαριστημένος με την μοτοσυκλέτα από την αρχή και είχα καλή αίσθηση ακόμη και στην βροχή. Την τελευταία ημέρα ρυθμίσαμε στο πιο σκληρό ελαφρώς τις αναρτήσεις εμπρός και πίσω και νομίζω ότι πετύχαμε ένα καλό set up. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε στην Jerez γιατί βρίσκω ευχάριστη την πίστα και νιώθω έτοιμος.” 

 

Με διαφορά μόλις 0.52δευτ. πίσω από τον Hiura δεν ένιωθε άσχημα ο Kent πόσο μάλιστα όταν ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω την προσομοίωση αγώνα που έκανε την τελευταία ημέρα. Στην αρχή έκανε κάποια λάθος κι ο Hiura ξεμάκρυνε ελαφρώς αλλά μετά βρήκε τον ρυθμό του και τον πλησίασε. Δούλεψε σκληρά πάνω στις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας του, άλλαξαν την συμπίεση επαναφοράς στο πίσω αμορτισέρ και μειώθηκε το γλίστρημα που εμφάνιζε αρχικά η μοτοσυκλέτα του. 

 

Από τους πρωτοεμφανιζόμενους αναβάτες γρήγορους χρόνους σημείωσε ο 15άχρονος Γάλλος AlanTecher που είχε τον έβδομο καλύτερο χρόνο καθώς κι ο Γερμανός Florian Alt που έγραψε τον ένατο χρόνο. Μάλιστα ο Γερμανός ανάφερε ότι μπορεί μεν να διασκέδασε αλλά βρήκε τον ανταγωνισμό πολύ σκληρότερο απ’ότι περίμενε. Ο Alt βρέθηκε για πρώτη φορά στην Jerez και πιστεύει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να μπει στην 15άδα στον αγώνα, ωστόσο αυτός είναι ο στόχος του.  

 

Την τελευταία ημέρα δεν έλειψαν οι πτώσεις από τους James Flitcroft, Alejandro Pardo και Taylor Mackenzie ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί. Ο πρώτος αγώνας του θεσμού ξεκινάει την Πρωτομαγιά στην Jerez.   

 

Αποτελέσματα από το τριήμερο των δοκιμών 

1. Daijiro Hiura (JPN) 1:43.903 

2. Danny Kent (GBR) +0.348 

3. Daniel Ruiz (ESP) + 0.517 

4. Brad Binder (RSA) +0.692 

5. Xavier Figueras (ESP) +1.305 

6. Harry Stafford (GBR) +1.424  

7. Alan Techer (FRA) +1.546  

8. Mathew Scholtz (RSA) +1.626 

9. Florian Alt (GER) +1.700  

10. Alejandro Pardo (ITA) +1.999

Επόμενο άρθρο »

Tυχερός ο Valentino Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ROSSI – LORENZO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα