• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Δυσκολευόμουν να περπατήσω
Μετά την πτώση
Νέα 12/11/2021 - 22:24

Η αρχή του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Danilo Petrucci στα MotoGP ήταν κάθε άλλο παρά ιδανική με τον Ιταλό αναβάτη να έχει μια γρήγορη πτώση στις ΕΔ1.

Ο Danilo, ο οποίος τερμάτισε την πρώτη ημέρα στην 15η θέση των συνδυασμένων χρόνων, ήταν εντυπωσιακός στο βρεγμένο σήμερα το πρωί.

Ωστόσο, μια μεγάλη πτώση έκτη στροφή λίγο αφότου αφότου έκανε τον καλύτερο του γύρο άφησε τον μελλοντικό αναβάτη του Rally Dakar να "αγωνίζεται να περπατήσει" λόγω του πόνου.

Ο Petrucci αναφέρθηκε επίσης σε προβλήματα στη δεξιά πλευρά του ελαστικού και στο να μην μπορεί να το φέρει στην απαιτούμενη θερμοκρασία.

"Δυσκολευτήκαμε με τη δεξιά πλευρά του πίσω ελαστικού, δεν ήταν σε θερμοκρασία και την πρώτη φορά που άγγιξα το γκάζι, η μοτοσυκλέτα απλώς με έριξε", είπε ο αναβάτης της Tech3.

"Πήγαινα αργά, αλλά χτύπησα δυνατά στο έδαφος. Ξεκουράστηκα λίγο και πήρα παυσίπονα, οπότε τώρα πρέπει να πάω για θεραπεία. Νομίζω ότι χρειάζομαι πολλά αντιφλεγμονώδη αυτό το Σαββατοκύριακο και έχω αίμα εδώ στους γοφούς, αλλά ευτυχώς τίποτα σοβαρό".

"Δεν ήθελα να ξαναμπώ στο session. Σήμερα το απόγευμα μπόρεσα να οδηγήσω καλά, αλλά όταν δεν ήμουν στην μοτοσυκλέτα δυσκολευόμουν να περπατήσω και ο πόνος θα συνεχίσει και την επόμενη μέρα".

"Βλέπουμε και αύριο το πρωί, αλλά δεν νομίζω ότι θα χειροτερέψει. Θέλω ειλικρινά να παραμείνω σε φόρμα για την Κυριακή και δεν το σκέφτομαι πολύ."

Ενώ ο Petrucci τερμάτισε στις ΕΔ1 19ος, ο 31χρονος πέρασε το πρώτο μέρος του session άνετα μέσα στην πρώτη εξάδα με τους  αναβάτες της KTM Miguel Oliveira και τον ομόσταυλό του, Iker Lecuona που ήταν στην κορυφή.

Όμως, δεδομένου του τραυματισμού και των στεγνών ΕΔ2 που ακολούθησαν που φαίνεται να δυσκολεύουν την ΚΤΜ τελευταία, μόνο ο Brad Binder κατάφερε  να μπει στην πρώτη δεκάδα.

Ακόμα κι έτσι, ο Petrucci είπε ότι η αίσθηση στη μοτοσυκλέτα ήταν εντάξει και ότι απολαμβάνει τον χρόνο του στη μοτοσυκλέτα, παρόλο που είναι "λίγο φοβισμένος" από τις ΕΔ1.

"Η αίσθηση ήταν εντάξει, αλλά σήμερα το απόγευμα ήταν ένας αγώνας για να διατηρήσουμε τον ρυθμό στην αρχή, αλλά είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους αναβάτες της KTM. Ο Brad ήταν ταχύτερος στον πρώτο τομέα και στο βρεγμένο, οπότε ίσως βρήκε κάτι καλύτερο".

"Πρέπει να φτιάξουμε τη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν είναι κακό. Σίγουρα ένα δευτερόλεπτο σε αυτήν την πίστα δεν είναι μικρή διαφορά και συνήθως είμαστε περίπου ένα δευτερόλεπτο πίσω στις πίστες. Δυσκολευόμαστε στο τέλος (της σεζόν) και στο Silverstone σπάσαμε έναν κινητήρα".

"Ζητήσαμε περισσότερα γιατί είμαστε στο όριο. Πρέπει να την βελτιώσουμε στο φρενάρισμα και πρέπει να χρησιμοποιήσω το σκληρό μπροστινό ελαστικό που με βοηθάει και μετά απολαμβάνω να την οδήγηση εκτός από σήμερα το πρωί που φοβήθηκα λίγο. "

Επόμενο άρθρο »

Η VR|46 στα Papastavrou Shops

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δεν καταλαβαίνω τίποτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA