• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Δεν καταλαβαίνω τίποτα
Είμαι εντελώς χαμένος
Νέα 12/11/2021 - 21:38

Ήταν μια απογοητευτική Παρασκευή για τον Fabio Quartararo. Είτε βρεγμένο είτε στεγνό δεν έδειξε να έχει μεγάλη διαφορά για τον Γάλλο αναβάτη, που περιορίστηκε στην 11η θέση, ενώ είχε και πτώση στην 2η στροφή.

"Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι εντελώς χαμένος", ήταν τα λόγια του Fabio. "Έχω διαφορετική αίσθηση από ότι συνήθως και δεν ξέρω γιατί. Σήμερα, ζοριζόμουν παντού με την Yamaha, η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ επιθετική και μεταξύ άλλων, δεν μπορούσα να φρενάρω όπως ήθελα, ακόμα και γνωρίζοντας ότι το φρενάρισμα δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Είναι πραγματικά περίεργο αυτό που συμβαίνει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γκαράζ για να μιλήσω με τους μηχανικούς".

"Είμαι απογοητευμένος, γιατί μέχρι χθες πάντα πίεζα σκληρά, ενώ σήμερα είναι τελείως διαφορετικά. Δυστυχώς, η Μ1 μοιάζει νευρική, ζορίζομαι, είμαι αργός και είναι πραγματικά δύσκολο να πετύχω τους χρόνους μου και να είμαι σταθερός. Με κάποιο τρόπο, οι δυσκολίες είναι ίδιες με τις περσινές, ακόμα και αν το 2020 δεν μπορούσα να στρίψω. Οπότε πρέπει να βρούμε μια λύση".

"Το απόγευμα η αίσθηση ήταν απαίσια και δεν ξέρω γιατί. Οδηγώ συνέχεια έτσι, από το Qatar, αλλά εδώ στην Valencia κάτι δεν δουλεύει και είναι περίεργο".

Όσο για το 2022, ο Fabio ξέρει ήδη τι μοτοσυκλέτα θέλει. "Θέλω την ίδια μοτοσυκλέτα με φέτος, αλλά με μεγαλύτερη τελικά ταχύτητα. Αυτός είναι ο τομέας που πρέπει να επικεντρωθούμε, μετά είναι αλήθεια ότι χρειαζόμαστε περισσότερη πρόσφυση και καλύτερο στρίψιμο, αλλά στο κάτω κάτω αυτές είναι οι απαιτήσεις όλων".

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Δυσκολευόμουν να περπατήσω

« Προηγούμενο άρθρο

O Pablo Nieto επιβεβαιώνει τον Marco Bezzechi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA