• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 ΕΔ2
Το δίδυμο Gardner - Fernandez στην κορυφή
Νέα 12/11/2021 - 17:44

Η πρώτη μέρα του Grand Prix της Valencia έληξε για την Moto2, με τους δύο διεκδικητές του τίτλου στην κορυφή των ΕΔ και την μεταξύ τους διαφορά μόλις στα 0,008 δευτερόλεπτα. Ο Remy Gardner πήρε την πρώτη θέση. με χρόνο 1:35.857, με τον Raul Fernandez να ακολουθεί από κοντά (1:35.865). Τρίτος (και με διαφορά μόλις 0,041) ήταν ο Augusto Fernandez (1:35.898).

O Raul Fernandez ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του session, με τους αναβάτες να βελτιώνουν σταδιακά τους χρόνους τους. Μόλις τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, ο Gardner ανέβηκε στην πρώτη θέση, δίνοντάς μας ένα γνώριμο θέαμα για φέτος, με τους αναβάτες του Aki Ajo να κάνουν το 1-2. Στον τελευταίο γύρο ο Fernandez κατάφερε να περάσει μπροστά, αλλά ο γύρος του ακυρώθηκε γιατί υπερέβη τα όρια της πίστας στην 12η στροφή.

Τέταρτος ήταν ο Celestino Vietti, με τους τέσσερις πρώτους να έχουν διαφορά 0,087 δευτερολέπτων σε ένα πολύ σφιχτό session. O Xavi Vierge έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jake Dixon ο οποίος ανέβηκε στην έκτη θέση στον τελευταίο του γύρο. Πίσω τους βρέθηκε ο Stefano Manzi, με τον Marco Bezzechi να καταλαμβάνει την όγδοη θέση. Ένατος ήταν ο Fabio Di Giannantonio και την δεκάδα έκλεισε ο Marcos Ramirez.

 

Επόμενο άρθρο »

O Pablo Nieto επιβεβαιώνει τον Marco Bezzechi

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA