• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP ΕΔ2
Στην κορυφή ο Jack Miller
Νέα 12/11/2021 - 16:41

Με τον ήλιο να έχει βγει και την πίστα να έχει στεγνώσει πλήρως, οι αναβάτες των MotoGP βγήκαν στην πίστα για τις ΕΔ2, βελτιώνοντας κατευθείαν τους χρόνους τους σε σχέση με τις βρεγμένες ΕΔ1.

Οι Franco Morbidelli και Takaaki Nakagami ξεκίνησαν δυναμικά και αντάλλαξαν θέσεις στην κορυφή πριν ο Francesco Bagnaia περάσει στην κορυφή στο 11ο λεπτό και μείνει εκεί για δέκα λεπτά, στο 11ο λεπτό. Από εκεί τον κατέβασε και πάλι ο Franco Morbidelli, ο οποίος είναι ταχύτατος στην πίστα της Valencia. Ο Franky παρέμεινε πρώτος μέχρι τις τελικές επιθέσεις, όπου όλοι οι αναβάτες έβαλαν μαλακά ελαστικά και όρμησαν για να κατακτήσουν μια θέση στην πολυπόθητη πρώτη δεκάδα.

Πρωταγωνιστές των τελευταίων επιθέσεων ήταν οι αργοστασιακοί αναβάτες της Ducati, Jack Miller και Francesco Bagnaia, καθώς και ο Pol Espargaro. Οι τρεις τους άλλαξαν θέσεις στην κορυφή, πριν ο Jack Miller στον προτελευταίο του γύρο, κάνει χρόνο 1:30.927 και κατακτήσει την πρώτη θέση. Ο Pol Espargaro έμεινε τελικά δεύτερος, με χρόνο 1:30.939, έχοντας μάλιστα πτώση στον τελευταίο του γύρο, στην 6η στροφή ενώ πίεζε για να φτάσει τον χρόνο του Miller. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Francesco Bagnaia, με χρόνο 1:30.995.

O Alex Rins ήταν γρήγορος καθόλη την διάρκεια του session, απείλησε για τις πρώτες θέσεις και τελικά έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jorge Martin. Ο Takaaki Nakagami ήταν έκτος, ενώ ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Joan Mir κατάφερε να βάλει και τις δύο Suzuki στην δεκάδα, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση. 

Ο Brad Binder, παρά την πάντα κακή εικόνα που έχει κατά τις πρώτες ΕΔ της Παρασκευής, κατάφερε να βρεθεί στην δεκάδα κάνοντας τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Andrea Dovizioso, ο οποίος βρέθηκε μάλιστα σε μια φάση τρίτος, πάνω σε μια Yamaha 2 ετών! Την δεκάδα έκλεισε ο Johann Zarcο.

O Fabio Quartararo είχε πτώση στην δεύτερη στροφή κατά τα πρώτα στάδια του session, ενώ στο τέλος ένα γλίστρημα ενώ πίεζε δεν του επέτρεψε κάτι καλύτερο από την 11η θέση, ενώ ο Valentino Rossi κατάφερε να βρεθεί για λίγο στην δεκάδα, αλλά οι τελικές επιθέσεις των αναβατών τον άφησαν στην 21η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA