• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 ΕΔ1
Ο Augusto Fernandez μπροστά από τον Joe Roberts
Νέα 12/11/2021 - 13:42

Με την βροχή να έχει σταματήσει και την πίστα σταδιακά να στεγνώνει, οι αναβάτες της Moto2 ξεκίνησαν το πρώτο τους session για το τριήμερο. 

O Augusto Fernandez (1:46.587) κατάφερε να κλέψει την πρώτη θέση από τον Joe Roberts (1:46.607) για μόλις 0.020 δευτερόλεπτα, με τον Αμερικανό να βρίσκεται εκεί για μεγάλο μέρος του session. Οι δυό τους, στις ακόμα βρεγμένες συνθήκες της πίστας, βρίσκονταν ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους, καθώς ο τρίτος, Hector Garzo, ήταν δύο δέκατα πίσω τους, με χρόνο 1:46.791.

O Barry Baltus, παρά την πτώση του, κατάφερε να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Aron Canet να συμπληρώνει την πεντάδα. Ο Sam Lowes είχε πτώση στα πρώτα στάδια του session, ενώ προηγούταν και ο Thomas Luthi επίσης είχε πτώση. Σίγουρα όχι ο τρόπος που θα ήθελε ο Ελβετός να ξεκινήσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο της καριέρας του.

Οι αναβάτες της SKY VR46 ακολούθησαν, με τον Celestino Vietti να είναι έκτος και τον Marco Bezzechi να είναι έβδομος, ενώ ο τρομερός Fermin Aldeguer κατάφερε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις για λίγο και τελικά ο 16χρονος Ισπανός έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Niccolo Bulega και Lorenzo Baldassarri. 

Oi δύο διεκδικητές του τίτλου έδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν τους ταιριάζει το βρεγμένο, με τον Raul Fernandez να είναι 12ος και τον Remy Gardner να βρίσκεται στην 20η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: ΜotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA