• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: ΜotoGP ΕΔ1
Πρώτος ο Iker Lecuona στο βρεγμένο
Νέα 12/11/2021 - 12:21

Μια ξαφνική βροχή, που κανείς δεν περίμενε, έκανε την εμφάνιση της στην πίστα της Valencia και οι ΕΔ1 των MotoGP έγιναν στο βρεγμένο. 

Αρχικά ο Miguel Oliveira κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση και στο 8ο λεπτό, με χρόνο 1:42.107, τον οποίο αργότερα βελτίωσε σε 1:41.746. O Francesco Bagnaia ήταν πολύ γρήγορος, είχε προηγηθεί για λίγο του Oliveira και κατάφερε στο 14ο λεπτό να ξαναπεράσει μπροστά, με χρόνο 1:41.511, ενώ δύο λεπτά μετά τον κατέβασε σε 1:41.244. O Ιταλός αναβάτης φαινόταν να έχει τα πάντα υπό έλεγχο μέχρι που έχασε το μπροστινό στην 2η στροφή και έπεσε, ενώ λίγο πριν είχε προηγηθεί η πτώση του Danilo Petrucci στην 4η στροφή.

Παρά την πτώση του, ο Bagnaia παρέμενε στην πρώτη θέση μέχρι το 39ο λεπτό, όπου ο ομόσταυλός του, Jack Miller, κατέβασε τον χρόνο σε 1:40.724. Ο Αυστραλός αναβάτης έπεσε με την σειρά του στην πρώτη στροφή όταν φρέναρε πολύ αργά, βγήκε εκτός γραμμής και με το που ακούμπησε την κόκκινη γραμμή έχασε κάθε πρόσφυση στο μπροστινό. 

Ο Iker Lecuona, που πάντα ήταν δυνατός στο βρεγμένο, έκανε γρήγορους γύρους, είχε ήδη απειλήσει τον Μiller στην πρώτη θέση μέχρι που είχε ένα γλίστρημα και κατάφερε τελικά να περάσει στην κορυφή των ΕΔ1, στο 44ο λεπτό, με χρόνο 1:40.569, αφήνοντας τον Miller δεύτερο (1:40.724) και τον Oliveira τρίτο (1:40.730).

H βροχή είχε σταματήσει προς το τέλος του session, επιτρέποντας στους αναβάτες να βελτιώσουν λίγο τους χρόνους τους, όσο βελτιώνονταν οι συνθήκες,

Ο Johann Zarcο κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Joan Mir, ενώ ο Francesco Bagnaia έμεινε τελικά στην έκτη θέση. Ο Luca Marini ήταν πολύ καλός, κατάφερε να βρεθεί στις πιο ψηλές θέσεις μετά την μέση του session και τελικά έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο. Ο Franco Morbidelli ήταν όγδοος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Pol Espargaro. Την δεκάδα έκλεισε ο Takaaki Nakagami. 

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Fabio Quartararo, που ανέκαθεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο βρεγμένο, βρέθηκε στην 15η θέση, ενώ ο Valentino Rossi, σε μια στρατηγική χωρίς ρίσκο, ολοκλήρωσε μόλις 4 γύρους και δεν κατέγραψε χρόνο, καθώς βρέθηκε έξω από το 107%.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Μoto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA