• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλάνθαστος ο Remy Gardner!
Kέρδισε τον αγώνα με 3 δευτερόλεπτα διαφορά
Νέα 07/11/2021 - 18:11

Επίδειξη ισχύος έκανε σήμερα ο Remy Gardner κερδίζοντας τον αγώνα και αυξάνοντας την διαφορά στην βαθμολογία στους 23 βαθμούς από τον δεύτερο, Raul Fernandez.

O Raul Fernandez ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα στρίβοντας πρώτος και υπολογίζοντας ότι το μαλακό πίσω ελαστικό θα τον βοηθήσει να απομακρυνθεί αρκετά κατά τους πρώτους γύρους. Πίσω του ακολουθούσαν οι Remy Gardner, Marco Bezzechi, Aron Canet και Sam Lowes. Στον πρώτο γύρο ο Somkiat Chantra έπεσε στην 11η στροφή και εγκατέλειψε τον αγώνα.

Στον τρίτο γύρο, ο Bezzechi κατάφερε να περάσει τον Gardner στην πρώτη σττροφή, προσφέροντας βαθμολογική ανάσα στον Fernandez ο οποίος είχε αρψίζει να απομακρύνεται. Δύο γύρους μετά, ο Fernandez βρισκόταν 8 δέκατα μπροστά και στον επόμενο γύρο οι τρεις πρώτοι είχαν φτιάξει μια διαφορά 1,7 δευτερολέπτων σε σχέση με τους υπόλοπους.

Ο Gardner θα μπορούσε να αρκεστεί σε μια εύκολη τρίτη θέση και να παραμείνει πρώτος στο πρωτάθλημα με 9 βαθμούς διαφορά, αλλά ο γιος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των 500cc δεν σκέφτται με αυτόν τον τρόπο. Στον 9ο γύρο πέρασε τον Bezzechi στην πρώτη στροφή και αμέσως άρχισε να κυνηγά τον Raul Fernandez. Λίγους γύρους μετά, ήταν εμφανές ότι ο Gardner είχε καλύτερο ρυθμό και στον 13ο γύρο πέρασε τον Fernandez στην πρώτη στροφή χωρίς όμως να μπορεί να του ξεφύγει μέχρι τρεις γύρους πριν το τέλος πάνω από μισό δευτερόλεπτο. Εκεί τα ελαστικά του Fernandez παρέδωσαν πνεύμα και ο Gardner εξαφανίστηκε για να περάσει την γραμμή του τερματισμού με τρία δευτερόλεπτα διαφορά από τον ομόσταυλό του. 

Πιο πίσω, ο Marco Bezzechi δεν είχε καθόλου ρυθμό μετά την μέση του αγώνα και τελικά έμεινε πίσω. Την τρίτη θέση πήρε ο Sam Lowes, του οποίου ο εκπληκτικός ρυθμός στο τέλος θα του επέτρεπε, αν ο αγώνας διαρκούσε 1-2 γύρους ακόμα, να περάσει και τον Fernandez. Τέταρτος ήταν ο Aron Canet, μπροστά από τον Cameron Beaubier, με τον Αμερικανό αναβάτη να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα.

Ο Celestino Vietti τερμάτισε έκτος, ενώ πίσω του ήταν ο Jorge Navarro, που κατάφερε να περάσει στον τελευταίο γύρο τον Marco Bezzechi. Ένατος ήταν ο Augusto Fernandez, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Marcel Schrotter.

 

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Νομίζω είναι το καλύτερό μου Σαββατοκύριακο στα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Άνετη επικράτηση για τον Francesco Bagnaia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα