• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stefan Bradl αντικατάστασης του Marquez
Στον αγώνα του Portimao
Νέα 03/11/2021 - 16:35

Ο δοκιμαστής αναβάτης της Honda στα MotoGP, Stefan Bradl, θα επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix της Πορτογαλίας, καθώς θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez μετά τον τραυματισμό του τελευταίου σε προπόνηση στο χώμα. 

Ανακοινώθηκε χθες ότι ο Ισπανός αναβάτης δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου στο Portimao αφού υπέστη διάσειση το περασμένο Σάββατο ενώ προπονείτο, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε αντικατάσταση όταν η ομάδα δημοσίευσε για πρώτη φορά μια σύντομη δήλωση για τον τραυματισμό του οκτώ φορές Παγκοσμίου Πρωταθλητή. 

Ωστόσο, έχει πλέον γίνει επίσημο ότι ο Bradl, ο οποίος έχει κάνει εκτεταμένες δοκιμές τελευταία για την Honda, θα αφήσει το μικρόφωνό του αυτό το Σαββατοκύριακο ως σχολιαστής του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού Servus και θα αντικαταστήσει τον Marquez.

"Πρώτα από όλα, ελπίζω ότι ο Marc θα αναρρώσει γρήγορα και θα μπορέσε να επιστρέψει σύντομα στην πίστα", είπε ο 31χρονος σε δελτίο τύπου της ομάδας.

"Ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά, καθώς το Portimao είναι μια απολαυστική πίστα όπου είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα προς το τέλος του 2020. Δεν είναι ποτέ εύκολο απλά να πηδήξεις πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά είχαμε αρκετό χρόνο εξάσκησης με ττην μοτοσυκλέτα φέτος μεταξύ αγώνων και δοκιμών".

Η επιστροφή του Bradl στην ομάδα είναι γνωστή, δεδομένου ότι σηματοδοτεί την πέμπτη του εμφάνιση στη σεζόν για τη Honda, αφού πρώτα αναπλήρωσε τον Marquez στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς στο Qatar πριν κάνει δύο εμφανίσεις wild card στο ρόλο του ως δοκιμαστής αναβάτης.

Σημαίνει επίσης ότι θα έχει συμμετάσχει στους 17 από τους τελευταίους 27 αγώνες αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν του 2020 αντικαθιστώντας τον Marquez καθώς ανάρρωνε από έναν άσχημο τραυματισμό που υπέστη στον πρώτο γύρο της σεζόν. 

Ο Bradl είχε το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν πέρυσι στο Portimao. Χρησιμοποιώντας τις προηγούμενες γνώσεις του για την πίστα από την εποχή που αγωνιζόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes σε μια πίστα που τότε ήταν νέα στα MotoGP, τελείωσε το Σαββατοκύριακο στην έβδομη θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Κατέληξε ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς

« Προηγούμενο άρθρο

Ο τελευταίος αγώνας 500cc στην ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA