• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η αίσθηση ήταν καλή στο πρώτο GP του Portimao
Θέλω να είμαι στην πρώτη δεκάδα
Νέα 03/11/2021 - 10:55

Μετά τον πολύ φορτισμένο συναισθηματικά τελευταίο αγώνα του Valentino Rossi επί ιταλικού εδάφους, ο γιατρός κινείται προς τους δύο τελευταίους αγώνες της καριέρας του. Η πρώτη στάση είναι το Portimao αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά ακολουθεί το μεγάλο φινάλε στην Valencia στις 14 Νοεμβρίου. 

Στην πορτογαλική πίστα τον Απρίλιο, ο Rossi δεν τερμάτισε τον αγώνα λόγω μιας πτώσης, ενώ βρισκόταν στις βαθμολογούμενες θέσεις. Τώρα έρχεται από έναν τερματισμό μέσα στην δεκάδα στο Misano και θα ήθελε να συνεχίσει στην ίδια πορεία. 

"Το Portimao είναι μια δύσκολη πίστα και έχει μερικά πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δεν έχουν άλλες πίστες", δήλωσε ο γιατρός. "Ο πρώτος από τους δύο αγώνες μας εδώ φέτος δεν πήγε πολύ άσχημα για εμάς. Μπορούσα να βρεθώ μέσα στην πρώτη δεκάδα. Δυστυχώς έπεσα. Ο στόχος για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να έχω έναν καλό αγώνα. Είχα καλή αίσθηση στο πρώτο Grand Prix, ειδικά την Κυριακή, οπότε ελπίζω ότι θα μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και να πετύχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα όπως στο Misano".

Αν η καριέρα του Valentino Rossi με την Yamaha φτάνει στο τέλος της, η αντίστοιχη του Andrea Dovizioso μόλις αρχίζει. Ο Dovizioso δεν ήταν ευχαριστημένος μετά το Misano, και τώρα θα πρέπει να οδηγήσει την M1 σε μια πίστα που είναι νέα για αυτόν. 

"Είναι μια πολύ ιδιαίτερη πίστα και αλήθεια δεν ξέρω πως θα είναι με την Yamaha, καθώς ακόμα μαθαίνω", ανέφερε ο Dovi. "Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να δω αν θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο Portimao, γιατί δεν είχα την ευκαιρία να είμαι ανταγωνιστικός στο Misano με τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες της πίστας. Ελπίζω να προχωρήσω προς τα εμπρός, γιατί μου είναι δύσκολο να παλέψω τώρα. Επίσης ελπίζω να έχουμε καλές συνθήκες στις ΕΔ γιατί τις χρειαζόμαστε ώστε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και να κάνουμε πιο πολλούς γύρους πάνω στην μοτοσυκλέτα".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο τελευταίος αγώνας 500cc στην ιστορία

« Προηγούμενο άρθρο

Tρία μείγματα γόμας των Μichelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA