• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Moto3 ΕΔ3
Στην κορυφή ο Xavier Artigas
Νέα 23/10/2021 - 11:46

O Xavier Artigas κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να κάνει χρόνο 1:41.428 και να πάρει την πρώτη θέση των ΕΔ3, όπως και το απευθείας πέρασμα στις ΚΑΤ2. Παρά τις συνθήκες όλοι οι αναβάτες, εκτός από τον Andrea Migno, βελτίωσαν τους χρόνους τους σε σχέση με χθες. O Migno μάλιστα βρισκόταν στην 12η θέση μέχρι που έπεσε 8 λεπτά πριν το τέλος, κατά την διάρκεια της βροχής το τελευταίο δεκάλεπτο και τελικά μένει εκτός ΚΑΤ2 στην 16η θέση. 

Η έκπληξη των ΕΔ3 ήταν ο Yuki Kunii, που κατάφερε επίσης στον τελευταία του γύρο να κάνει χρόνο 1:51.730, 3 δέκατα πίσω από τον Artigas, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στις ΚΑΤ2. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Alberto Surra με χρόνο 1:51.751.

Ο Filip Salac έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Ayumu Sasaki. Ο Dennis Foggia, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε χθες κατάφερε να έχει ένα καλό session και να βάλει τον εαυτό του κατευθείαν στις ΚΑΤ2, κάνοντας τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Adrian Fernandez που ήταν πολύ δυνατός σήμερα. 

Ο Pedro Acosta έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Stefano Nepa και Darryn Binder. Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν κατευθείαν στις ΚΑΤ2 καλύφθηκαν από τους Lorenzo Fellon, Izan Guevara, Andi Farid Izdihar και τον Daniel Holgado, αντικαταστάτη του Deniz Öncu. 

O John McPhee επέστρεψε στην ενεργό δράση αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 26η θέση, μπροστά από τον Romano Fenati, ο οποίος είναι άφαντος αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Επόμενο άρθρο »

Misano: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε το εκπληκτικό σώσιμο του Bo Bendsneyder στις ΕΔ1 της Moto2! (Video)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα