• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mick Doohan: O Marquez δεν είναι σε φόρμα αυτή την στιγμή
Και η Honda έχει βγει εκτός γραμμής
Νέα 15/10/2021 - 14:18

O Mick Doohan γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις τραυματιστεί σοβαρά και να επιστρέφεις στους αγώνες. Ο Αυστραλός αναβάτης είδε την καριέρα του να κινδυνεύει με έναν πολύ πρόωρο τερματισμό, αλλά κατάφερε να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και να κερδίσει 5 παγκόσμιους τίτλους. Για τον Marc Marquez o Doohan είναι ένα πρότυπο που μπορεί να ακολουθήσει και ο ίδιος έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως το να μιλάει με τον Doohan τον έχει βοηθήσει. 

Ο Doohan μίλησε στο "In the Fast Lane" podcast και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αναβάτης της Honda. 

"Πραγματικά πιστεύω ότι ο Marquez δεν είναι σε φόρμα αυτή την στιγμή και η Honda έχει βγει εκτός γραμμής, ξεκάθαρα δεν είναι η μοτοσυκλέτα που ήταν", εξήγησε ο Doohan. "O Marc τώρα αρχίζει να αποκτά λίγη δύναμη στο δεξί του χέρι, οπότε νομίζω πως αυτό είναι το πρόβλημα, η ικανότητά του στους ελιγμούς και ο τρόπος που πρέπει να οδηγεί, οπότε προσαρμόζεται καλά σε αυτό και σίγουρα είναι καλύτερος στις αριστερές στροφές. Η δύναμη και η κινητικότητα θα έρθουν και στις δεξιές στροφές (εν καιρώ) ".

Για τον Mick, O Marquez θα κατάφερε να επιστρέψει στην πρότερή του κατάσταση. 

"Είναι ακόμα νέος, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να οδηγήσει όπως οδηγούσε. Όμως με το ταλέντο που έχει και αν η Honda καταφέρει να ξαναφτιάξει την μοτοσυκλέτα, σίγουρα έχει τις δυνατότητες να παλέψει για τουλάχιστον έναν τίτλο ακόμα".

Επόμενο άρθρο »

Joan Mir: Το να υπερασπιστώ τον τίτλο δεν ήταν πίεση για εμένα

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: O Sofuoglu δεν έχει εγκέφαλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα