• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: O Sofuoglu δεν έχει εγκέφαλο
Ευτυχώς δεν βρίσκεται στα MotoGP
Νέα 14/10/2021 - 16:19

Τα γεγονότα του αγώνα της Moto3 με το ατύχημα που προκλήθηκε από τον Deniz Öncu, αποτελούν ακόμα σημείο συζήτησης στα MotoGP. O manager του Τούρκου αναβάτη, Kenan Sofuoglu, αναμείχθηκε στην συζήτηση λέγοντας ότι η ποινή του Öncu είναι άδικη, καθώς "έτσι οδηγούν στην Moto3". Επίσης συμπλήρωσε ότι "Τους μαθαίνω να μην προκαλούν επαφές, αλλά αν δεν προσπεράσεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Hamilton και ο Verstappen είναι επιθετικοί επίσης".

Αυτές οι δηλώσεις δεν ξέφυγαν της προσοχής του Aleix Espargaro,  ο οποίος ανέβασε στο Twitter ένα άρθρο του gpone που αναφερόταν στις δηλώσεις του Sofuoglu, σχολιάζοντας: "Ευτυχώς αυτός ο άνθρωπος είναι μακρυά από το paddock των MotoGP".

Σε συζήτηση που ακολούθησε κάτω από την δημοσίευση με έναν follower, ο Aleix συμπλήρωσε: "Είμαι απόλυτα σίγουρος, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ο Öncu δεν προκάλεσε το ατύχημα επίτηδες, αλλά είναι νέος και για αυτό πρέπει να μάθει. Η DORNA έκανε το σωστό τιμωρώντας τον για να τον διδάξει, αλλά ο μάνατζέρ του δεν έχει εγκέφαλο οπότε έκανε το αντίθετο".

Ξεκάθαρες κουβέντες από τον Ισπανό αναβάτη, ο οποίος δεν εκτίμησε καθόλου τις δηλώσεις του Sofuoglu. Όσο για αυτούς που λένε ότι το ατύχημα προκλήθηκε από τον μεγάλο αριθμό των αναβατών στην Moto3, ο Aleix απάντησε: "Διαφωνώ, ο Öncu άλλαξε γραμμή στην μέση της ευθείας, από τα αριστερά στα δεξιά, εκεί που υπήρχε άλλος αναβάτης και δεν μπορούσε να εξαφανιστεί".

Επόμενο άρθρο »

Mick Doohan: O Marquez δεν είναι σε φόρμα αυτή την στιγμή

« Προηγούμενο άρθρο

Πριν 20 χρόνια ο Rossi πήρε τον 1ο Τίτλο στα GP500

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα