• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι λίγο παρανοϊκός για την Valencia
Δεν είμαι τόσο έτοιμος για απόσυρση
Νέα 13/10/2021 - 14:33

Σε λίγο παραπάνω από μια εβδομάδα, ο Valentino Rossi θα τρέξει τον τελευταίο του αγώνα στο Misano και το fan club του ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτυ. Μετά από αυτό υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες και ο γιατρός θα τελειώσει την καριέρα του. Μετά από 26 χρόνια, ο Valentino Rossi δεν θα είναι πλέον αναβάτης των MotoGP. 

"Είμαι λίγο παρανοϊκός, όσον αφορά την Valencia. Δεν είμαι τόσο έτοιμος για απόσυρση", παραδέχθηκε σε μια συνέντευξη στο DAZN Spain. 

O Valentino έχει υπάρξει αναβάτης σε όλη του την ζωή και θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη αλλαγή. Όπως με όλους, θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα αλλά το να το χωνέψεις δεν είναι τόσο εύκολο. 

"Στην Αυστρία, αφού το ανακοίνωσα, δεν με επηρέασε τόσο πολύ", συνέχισε ο Valentino. "Στην Valencia θα είναι πιο δύσκολο γιατί από εκείνο το σημείο και μετά η ζωη μου θα αλλάξει, θα πάψω να είμαι αναβάτης των MotoGP. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά και πάλι θα είναι μια πανέμορφη στιγμή. Διαβάζω μηνύματα που με καλούν να αποσυρθώ εδώ και 15 χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχα ενδιαφερθεί να το κάνω ".

Επόμενο άρθρο »

Η πίστα της Losail αλλάζει για την Formula1

« Προηγούμενο άρθρο

Το πόστερ του 2ου Αγώνα του Μιζάνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα