• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαζύγιο Redding- Ducati
Στην θέση του ο Bautista, o Redding στην BMW
Νέα 19/08/2021 - 19:08

Η αγορά αναβατών των Superbikes το τελευταίο 24ωρο έχει πάρει φωτιά. Ο λόγος είναι το διαζύγιο μεταξύ Scott Redding και Ducati. Την θέση του θα πάρει ο Alvaro Bautista. Μετά από δύο χρόνια στην Honda, το νούμερο 19 θα φορέσει πάλι τα κόκκινα χρώματα του ιταλικού εργοστασίου. 

Ο Scott Redding τερμάτισε πέρυσι δεύτερος στο πρωτάθλημα με την Ducati, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται τρίτος στο πρωτάθλημα. Προφανώς, ο Redding πλήρωσε το τίμημα για τα ανάμεικτα αποτελέσματα αυτής της δεύτερης σεζόν. Ο ομόσταυλός του, Michael Ruben Rinaldi  φαίνεται να κρατάει γερά την θέση του, δίπλα στον Alvaro Bautista, του χρόνου στην Aruba Ducati. 

Ο Scott Redding δεν έχασε χρόνο και υπέγραψε αμέσως με την BMW για του χρόνου, δυναμώνοντας τις γραμμές του γερμανικού εργοστασίου. 

"Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμένα που ανακοινώνω ότι θα ενταχθώ στην BMW Motorrad Motorsport για το πρωτάθλημα των Superbikes το 2022", ανέφερε ο Redding. "Ήταν οι πρώτοι κατασκευαστές που πραγματικά ήθελαν να υπογράψουν μαζί μου και είμαι ενθουσιασμένος που φτάσαμε σε αυτή την συμφωνία. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα γιατί πραγματικά απόλαυσα τον χρόνο μου με την Ducati. Έχω αγωνιστεί μαζί τους στα MotoGP, στα Superbikes και στα British Superbikes. Με βοήθησαν να κερδίσω τα British Superbikes στην πρώτη μου προσπάθεια το 2019 και να τερματίσω δεύτερος στο παγκόσμιο πέρυσι. Πάντα θα είναι σε ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μου. Τώρα ο μόνος στόχος μου είναι να συνεχίσω να δίνω τα μέγιστα για την Ducati και την ομάδα μου για το υπόλοιπο του 2021. Παλεύουμε ακόμα για να κατακτήσουμε τον τίτλο φέτος και είμαι αποφασισμένος να τελειώσουμε την συνεργασία μας με θετικά αποτελέσματα. Αλλά νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μετακινηθώ στην BMW Motorrad και να αναλάβω αυτή την νέα πρόκληση. Έχουν επιδείξει αποφασιστικότητα και βελτίωση από την επιστροφή τους στα Superbikes. Με τιμά το ότι με εμπιστεύονται να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι με την αφοσίωσή τους, τις φιλοδοξίες τους και τους πόρους τους, μπορούμε να έχουμε μεγάλες επιτυχίες μαζί ".

Επόμενο άρθρο »

Η κατάρρευση του Viñales - Ήταν στα αλήθεια τόσο άσχημη;

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώνεται το Grand Prix της Μαλαισίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα