• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto2 KAT
O Sam Lowes στην pole position
Νέα 14/08/2021 - 18:06

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Stefano Manzi, Jake Dixon, Fabio Di Giannantonio και Nicolo Bulega, ενώ εκτός έμεινε ο Albert Arenas, ο οποίος είχε πτώση 4 λεπτά πριιν το τέλος και ενώ βρισκόταν σε έναν γρήγορο γύρο, όταν βρήκε μπροστά του αναβάτες να πηγαίνουν αργά, κάνοντας εμφανή την αγανάκτησή του.

Στις ΚΑΤ2, ο Remy Gardner γρήγορα βρέθηκε στην κορυφή με 1:29.509, χρόνο που σύντομα βελτίωσε σε 1:29.030, ξεκινώντας δυνατά το session, όπως και οι υπόλοιποι αναβάτες, καθώς σύντομα από την κορυφή πέρασαν πολλοί αναβάτες με κάθε έναν να ανεβαίνει για ελάχιστο χρονικό διάστημα, πριν ο επόμενος γύρος που ολοκληρωνόταν έφερνε άλλον αναβάτη στην κορυφή. Συγκεκριμένα, ο Augusto Fernandez πέρασε στην κορυφή, για να κατέβει αμέσως από τον Aron Canet, που  με την σειρά του παρέδωσε την θέση στον Ai Ogura. Ο Ιάπωνας αναβάτης εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατός και, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την κορυφή του Sam Lowes, ξαναβρέθηκε πρώτος, με 1:28.802. 

Μετά από αυτό, οι αναβάτες τελειώσαν τις πρώτες επιθέσεις τους και ετοιμάστηκαν για το τελευταίο πεντάλεπτο που θα έκρινε την pole position. O Ai Ogura είχε καταφέρει να κρατηθεί στην κορυφή, παρά τις αλλεπάληλες επιθέσεις, μέχρι που ο Sam Lowes, στο τελευταίο λεπτό, έκανε χρόνο 1:28.659 ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση και κατακτώντας την pole position.

Στο τέλος, επίσης ο Raul Fernandez ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να βρεθεί δεύτερος (1:28.727) ρίχνοντας τον Ai Ogura στην τρίτη θέση (1:28.802).

Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Augusto Fernandez, Remy Gardner (που είχε μια πτώση στο τέλος, στην πρώτη στροφή) και Aron Canet. Πίσω τους, ο Somkiat Chantra (που βρίσκεται σε φόρμα), ο Celestino Vietti και ο Lorenzo Dalla Porta βρίσκονται στην τρίτη σειρά.

Επόμενο άρθρο »

Viñales: Ζητώ συγνώμη από την Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Από τις ΚΑΤ1 στην Pole position με ρεκόρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα