• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ανακοίνωση της SIC για το τέλος της συνεργασίας με την Petronas
Νέα 14/08/2021 - 11:07

Η Sepang International Circuit Sen Bhd (SIC) και η Petronas επιθυμούν να ανακοινώσουν σήμερα ότι και οι δύο φτάσανε στην απόφαση να τερματίσουν την συνεργασία τους όσον αφορά την συνεργασία τους στην Petronas Sepang Racing Team. Η συνεργασία θα τερματιστεί στο τέλος της σεζόν του 2021.

Η Petronas ήταν ο βασικός χορηγός της SIC από το 2018, μέσω της Petronas Sprinta Racing στην Moto2 και στην Moto3. Το προτζεκτ επεκτάθηκε στα MotoGP το 2019 μέσω της Petronas Yamaha Sepang Racing Team.

Σε σχέση με αυτή την εξέλιξη, η ομάδα αναμένεται να κάνει μια ανακοίνωση που θα αφορά την συνέχειά της στα MotoGP από το 2022 και μετά με κάποιο άλλο όνομα.

O διευθύνων σύμβουλος της SIC, Azhan Shafriman Hanij, ανέφερε: "H SIC θέλει να ευχαριστήσει την Petronas για την απίστευτη υποστήριξη κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας και του αξιομνημόνευτου ταξιδιού μαζί. Σεβόμαστε την απόφαση της Petronas και αποφασίσαμε μαζί ότι αυτή η συνεργασία έχει εκπληρώσει τον σκοπό της και τους στόχους της. Απολαύσαμε μια γεμάτη συνεργασία, με τρομερά επιτεύγματα και πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι το τέλος της συνεργασίας μας στον μηχανοκίνητο κόσμο, καθώς συνεχίζουμε τον στόχο μας να αναδείξουμε τα ταλέντα της Μαλαισίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό".

"Η SIC είναι περήφανη που αναμείχθηκε στον σχηματισμό και στην εξέλιξη της ομάδας που ξεπέρασε τις προσδοκίες στην απόδοσή της. Ευχόμαστε στην ομάδα ό,τι καλύτερο για την επόμενη φάση της εξέλιξή της με ένα νέο όνομα".

Η επικεφαλής της στρατηγικής επικοινωνιών της Petronas, Datin Anita Azrina Abdul Aziz, δήλωσε: "Μπήκαμε σε συνεργασία με την SIC ώστε να αναδείξουμε τις δυνατότητές μας και είμαστε περήφανοι που οι τεχνολογίες καυσίμου της Petronas ήταν κομβικές στο να φτάσει η ομάδα να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Μαζί, δημιουργήσαμε κάποιες απίστευτες στιγμές σε αυτό το σπορ, που εξυπηρετούν σαν δείκτης ότι καταφέραμε ό,τι προσπαθούσαμε και νιώθουμε ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή για να λήξουμε την συνεργασία μας. Από πλευράς της Petronas, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην SIC για την αφοσίωσή τους ώστε να διασφαλίσουν την επιτυχία της συνεργασίας".

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Spielberg: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

H Petronas εκτός MotoGP το 2022!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα